Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kırgın Çiçekler hakkında şok değişiklik!

Kırgın Çiçekler hakkında şok değişiklik!
 

Yaz sezonunun içerisinde bulunduğumuz ve mübarek Ramazan ayını yarıladığımız şu günlerde televizyon dünyası hakkında yepyeni haberler gelmeye devam ediyor. Hemen her hafta farklı farklı diziler ve programlar yayınlanıp reyting beklerken, kimileri ise yeni sıfatı ile hızlı şekilde ekrana sürülüyor. Eski-yeni fark etmeden bakıldığında, bu ilginç dünyanın çok farklı olaylara sahne olduğuna kendi gözlerimizle şahit olmaktayız.

Bahsi geçen bu dünyanın en sürpriz yapımlarından olan ve geçtiğimiz sezonun en dikkat çekici çıkışını yapan Kırgın Çiçekler ile ilgili olarak gelişen bir olay, bu farklılıkların en büyük örneği olarak kendisini gösteriyor.

ATV tarafından 2015 yazında yayına sürülen, pazartesi akşamları yayınlanırken liderliğini hafta hafta daha da netleştirip düşman çatlatan Kırgın Çiçekler bu başarısı sayesinde 2.sezonunda devam etmeyi garantilemişti. Ancak pazartesilerin en çok izlenen dizisi olan Kırgın Çiçekler ile ilgili olarak gelen bir değişiklik haberi şok etti.

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde olduğu ve Eylül ayında başlaması beklenen yeni dizisi ile ilgili hazırlıklarını sürdüren ATV, bu hazırlıkların bir ucu da Kırgın Çiçekler'e değdirdi. Yeni başlayacak olan diziyi pazartesi günü yayınlamayı isteyen kanal, Kırgın Çiçekler'in yayın gününü değiştirmeye hazırlanıyor.

Önümüzdeki hafta final yapacak olan ve cuma geceleri yayınlanan Kehribar dizisinin ardından boş kalacak yer büyük bir sürpriz olmazsa Kırgın Çiçekler ile doldurulacak. Yani pazartesi liderlikten inmeyen diziyi yerinden alıp cuma gününe alacaklar. Çok mantıklı dimi?

Valla Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi elbette ilgi çekecektir o kesin. Ama Kırgın Çiçekler'in cumaya atılması ise tam tersine sıkıntılı bir durumu oluşturacaktır. Ondan sonra neden diziler yayından kaldırılıyor diye sorular geliyor.

Alın size canlı örnek. Ne desem bilemedim valla.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..