Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '18

 
Kategori
TV Programları
 

Kırgın Çiçekler'i Şok Eden Final Kararı!

Kırgın Çiçekler'i Şok Eden Final Kararı!
 

ATV'nin gediklisi, pazartesi günlerinin en acılı ve ağlamalı dizisi Kırgın Çiçekler'den kötü haber geldi. Başrolündeki insanların başına her bölümde türlü türlü olayların geldiği, bir acının diğerinin üzerine eklenmesiyle çığ gibi büyüyen olay silsilesine sahip olan Kırgın Çiçekler için yolu sonu göründü.

Uzun süredir reyting konusunda ciddi bir düşüş içerisinde bulunan, Söz ve Çukur'un sahip olduğu popülerlik altında ezilmeye başlayan Kırgın Çiçekler'in ATV'den uyarı aldığı ve içerisinde bulunduğu kötü durumdan kurtulamazsa kanal tarafından bitilebileceği konuşuluyordu. Bu uyarının karşılığını yükselişle vermesi gereken Kırgın Çiçekler, beklenen atılımı yapamayınca ATV dizi hakkında son kararını verdi. Tahmin edebileceğiniz gibi, bu karar ''final'' oldu.

Medyatava'nın servis ettiği habere göre ; Kırgın Çiçekler, 12 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 113.bölümü ile ekrana veda edecek.

Kırgın Çiçekler'i en çok eleştirenlerden bir tanesi benim. Ama ''yiğidi öldür, hakkını yeme.'' diye bir laf vardır malum. Bu dizinin 113 bölüm sürmesine kimse olanak vermemiştir. O yüzden bu kadar sezon aynı şekilde sürdürülebilmesi tebriği hak eden bir olay. Ondan şimdi çok üstlerine gitmeyeceğim.

Şimdi ATV'nin buraya hangi yeni dizisini koyacağı merakla bekleniyor. Esrarengiz tanıtımlara sahne olan 8.Gün ya da Masum Değiliz dizilerinden bir tanesinin buraya gelmesi mümkün olabilir. Söz, Çukur ve Siyah Beyaz Aşk gibi yapımların var olduğu pazartesi gününde başarılı olmak sanılandan kolay olmayacaktır. O yüzden Kırgın Çiçekler'in iyi bile dayandığını söylemeliyim.

Kırgın Çiçekler'in vedası ile, onun veliahtı diyebileceğiniz Kanatsız Kuşlar'a sıranın geldiğini de eklemek isterim. Onun da vakti daralıyor. 

E bu dünya reyting dünyası napalım.

O zaman...

Kırgın Çiçekler'e güle güle, yeni acılı dizilere merhaba!

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..