Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Paylaşmak, konuşacak çok şey varken yazılarla anlaşmak, anlaşılacak çok ortak nokta varken ortaklığımıza el uzatmak istedim.. Ve burdayım.. Yaşama ve insan psikolojisine dair içimde yaşadığım, yaşattığımız herşeyi, gözlemlerim ve nacizane bildiklerimle sizlerle paylaşmak istedim.. Bazen kırık bir aynaya, bazense olduğundan kı..

Devamı
 
 
Ayrulıkta ölümü gördüm

tam anlamıyla bir ayrılık unutuluş değil belki ama özlemin çok derinden yaşanması..çok güzeldi..sevgiler.

06 Şubat 2008 09:59
Keyifli zamanlar

ekurin olmasaydı da bu yeni yada eski sevgilin olsaydı bu büyü fazla sürmezdi emin ol:))keyifle okudum yaşadım diyebilirim okurken..sevgiler..

06 Şubat 2008 09:52
Bazı kadınlar... Bazı erkekler...

bazı kadınlar saftır gerçek anlamda saf..ve böyle kadınlar erkekte merhamet uyanıdırır ve dolayısıyla bazı erkekler merhametlidir..Bazı kadınlar aldığı yaralardan dolayı çirkeftir ve böylesi kadınlar erkekte kabadayılığı ortaya çıkarır..Bazı kadınlar parayı sever ve böylesi kadınlar erkekteki cimrilik duygularını ortaya çıkarır..bazı kadınlar duygusaldır ve bu erkekte ters tepki yapar onu seven kadını hırpalar aldatır ve şaşırttır..Bazı erkekler doğuştan fakirdir gönlü cebi çevresi fakirdir ve parayı kazanmanın en kolay yolu erkekliğidir ve zengin bir evlilik yapar vuda en namuslu şeklidir..ama en hayatı karartan şeklidir unutmamak lazım..inan yaz yaz bitmez bir blog haline gelebilir..kabul edersen biraz ekleme yapmak istedim..ellerine sağlık..sevgiler..

04 Şubat 2008 10:15
 
Toplam blog
: 1
: 660
Kayıt tarihi
: 18.12.07