Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '22

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kırışıklıklara Son

Biyolojik lifting güzellik uygulamalarına yenilik getirmek ve cilt için daha uzun süreli etkiler yaratmak için hyalüronik asit ve trehaloz moleküllerini birleştirir. Kozmetik uygulamalarda hyalüronik asit sıklıkla cildi nemlendirmek ve daha genç bir görünüm sağlamak için kullanılmaktadır. Biyolojik lifting aşısında "trehaloz", hyalüuronik asidin etkisini artırırken aynı zamanda cilde dayanıklılık da sağlar.

Aktif içerikli trehaloz yüzümüzde kullanılan hyalüronik asit bazlı ürünlerin su tutma kapasitesini artırır. Trehaloz bir enerji molekülü olduğundan, cildin hücre fonksiyonunu desteklemek için ihtiyaç duyduğu enerjiyi yeniden üretmesine de yardımcı olur.

Biyolojik lifting yüze uygulandıktan sonra kırışık azaltma, cilt germe, gençleştirme ve sıkılaşma etkisi gösterir. Ayrıca diğer aşılardan daha hızlı etki eder. Bu yöntemde tüm yüz üzerinde etki yaratmak için 6 nokta tekniğini kullanır.

Hangi noktalara uygulanır?

6 nokta tekniğinde aşıların ikisi çene hattına, dördü yanak bölgesine uygulanır. Özel bir iğne kullanarak yüze uygulanır. Uygulama sonrasında ciltte kızarıklık ve kabarcıklar görülebilir. Bu belirtiler normaldir ve gün içinde kendiliğinden geçer.

Biyolojik lifting aşısının etkisi ilk kullanımdan hemen sonra etkisini gösterir. Cildin nemi artmaya başlar ve cilt yenilenmesi birkaç hafta içinde belirginleşir. Her tedavide olduğu gibi tedavi seanslarının sayısı kişiye özel belirlenir. Ancak tedavi planı genellikle 3-4 hafta ara ile 2 ila 3 kür olarak belirlenir. Bundan sonra 6-8 ayda bir tek aşı yapılması aşının etkisinin kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Op. Dr. İlsun Aka

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi

www.ilsunaka.com.tr

www.instagram.com/drilsunaka

 
Toplam blog
: 142
: 25
Kayıt tarihi
: 05.07.19
 
 

1979 yılında Almanya Köln şehrinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi memleketim Uşak'ta tamamla..