Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '10

 
Kategori
Siyaset
 

Kirli siyaset

Kirli siyaset
 

İTLER MEDENİYETTEN UZAK AYI İNLERİNDE YAŞARSA,LEŞÇİ SIRTLANLARDAN FARKSIZ OLURLAR.


BDP li PKK terörist temsilcilerinin son günlerde yaptığı kışkırtıcı konuşmalar doğuda karışıklıklar çıkmasına ülke huzurunu bozmaya başlamıştır, artık sabrımızı zorlanıyor ülke halkı sokaklara taşmıştır, bölünmeyeceğiz mücadelemiz bölücü teröristler ve yandaşları ile devam edecektir, Türkiye'nin her bölgesine yayılan terör örgütü yandaşlarının suç işlemeleri durumunda emniyete ihbar edilmesi gerekir ülke halkına düşen görevde budur yardım ve yataklık yapmak vatana ihanetten başka birşey değildir.

Ülkede PKK terörü çocuk yaşlı demeden can alıyor BDP adına savaş diyor ve teröristi savunuyor terörist başı çocuk katilini lider olarak görüyor, bu nasıl bir zihniyet bu cehalet değil bu vatan hainliğidir, bilinçli olarak yapılan bir eylemdir. Türk askeri terörle mücadele ediyor BDP engel olmaya kalkıyor bu cehalet değil bu T.C devletine başkaldırıdır, Vekil demek içimden gelmiyor BDP içinde birisi varki terörist eşi ve kendiside bir zamanlar terörist eşinin yanında idi şimdi sık sık doğuda devlete karşı halkı kışkırtıyor, sorarım şimdi bölücüler neden cezasız kalıyor, bu ülkenin yargısı neden suskun.? Bir fukara fırından bir ekmek çalsa aç kaldığı için hemen hapse atılır sanki vatana ihanet etmişçesine bu nasıl adalet anlayışıdır bunu içime sindiremiyorum.

Bugün 05.06.2010 günü terör destekçileri gene işbaşında güneydoğuyu karışıtırıyorlar, verdiğimiz vergiler ile maaş alan hasip kaplan askeri bölge olan tank taburunun yakınında kışkırtıcı konuşmalar yapıyor sahne yine aynı çocuklar polis ve güvenlik güçlerine karşı taşlı eylem yapıyor, bu doğuda bayram havası yaratıyor batıdaki halk ise bunu nefret ve öfkeyle kınıyor, böyle mi olmalıydı sayın Tayyip bey bumu sizin terör açılımınız, birde utanıp sıkılmadan son günlerde terörist eylemler arttı diyorsunuz. Bu AKP iktidarının bölücülüğe giden açılım politikalarının sonucudur.

BDP kapatılmalıdır buna da karşı çıkanlar olacaktır demek istediğim şudur; güneydoğuda terör bitirilinceye kadar olağanüstü hal ilan edilmelidir, bölge teröristten arındırılmalı, tek bir terörist dahi dağlarda bırakılmamalıdır, AKP iktidarı bunu yapmak istemiyor çünkü doğuda terörün bitmesini istemiyor, terörle mücadele eden bir arkadaşımın yaşadıkları olayı aktarıyorum; birgün kalabalık bir grup PKK lının dere boyundan geçtiğini görüp komutanıma haber verdim diyor, daha sonra çevrelerini sardık çatışma başladı ve bir süre sonra çatışmaya son verildi sonuç olarak teröristlerin kaçmasına fırsat verildi diyor.demekki o komutana çatışmaya son verin diye bir başka emir gelmiştir mutlaka yoksa kıstırılan teröristin kaçmasına başka türlü imkan verilmez bunda kasıt görürüm.

Hatayda 7 askerimizi şehit eden PKK terör örgütü Mersin bölgesindede yuvalanmıştır, Mersinde yandaşları yardım ve yatakçıları çoktur, 7 askerimizi şehit eden terörist grup eylem sonrası şehire sızdığını düşünüyorum, onları dağda sık ormanlarda aramak bence çok yanlıştır, ortalık yatışınca bu grup tekrar dağlara dönecektir, işte bu yüzdendirki terör örgütünün şehirlere yerleşmesini engellemek için olağanüstü hal uygulanması en doğru olanıdır.

Olağanüstü hal uygulanmaz ise bugün İstanbulun gazi mahallesi gibi, İzmirde, Antalyada, Samsunda, Tokatta, Trabzonda, Rizede, Hatayda, Urfada, Konyada daha birçok ile yerleşerek kanlı eylemlerine devam edeceklerdir. Çökme noktasında olan AB nin isteklerinede son verilmeli, yılanın başı ezilmelidir, yılan yaşadıkça zehrini saçmaya devam edecek çok analar ağlayacaktır, sayın başbakanın analar artık ağlamasın diyerek teröristleri içimize kadar sokması ise affedilir gibi bir şey değildir açılım adı altında yaptığı konuşmalar icraatler ise kürt kökenli vatandaşlarımızın etnik ayrışmasını sağlamıştır.

AKP iktidarı yaptığı hataları doğru olarak görmekte hata üzerine hata yapmakta ısrarla körü körüne devam etmektedir, yakın zamanda 75 milyon kişinin izlediği şehit cenazelerinde yumruklu saldırılar ve tepkileri görmezden geldikleri bir gerçektir. Aç bırak sefil olsun, köle olsun yalvarsın politikası çok haince bir politikadır. Türk halkından intikam almadan başka birşey değildir.aynı zamanda insan haklarını gaspeden siyasi terördür. Türk halkı bu teröre dur diyecektir, yarın seçim dönemi geldiğinde sandık başında hala AKP diye ısrar edenler benim vatansever halkım olamaz. Onlar ancak bölücüler ve işbirlikçileri olacaktır.

Türkiye kıskaç içine alınmıştır gelecekte ülke halkı AKP iktidarı devam ettiği sürece iç savaşa doğru adım adım sürüklenmektedir, Ülkemiz psikolojik baskı altındadır, en güvendiğimiz emniyet teşkilatı F tipi yapılanmaya gitmiştir en korkulacak tarafta budur, adil bir güvenlik asla olmayacaktır bir kesimin güvenliği sağlanırken diğer kesim suçsuz yere asılsız iddialarla yargılanacak, (Ergenekon düzmecesi, Balyoz tertibi düzmecesi, suikast iddiaları, vs.) zamanla milli duygular korku ve baskılar sonucunda yok edilecektir sonuç olarak zayıf düşen insan vucut direnci hastalıklara karşı mücadele edemez hale geldiği gibi, Türk ulusuda kendini içinden çıkılamaz derin bir kuyuda bulacaktır bunun adı İrandaki gibi bir islami rejim, fikir babalarıda fetullah Gülen olacaktır.

Düne kadar suskun olan Fetullah Gülen şimdi televizyonlarda beyanatlar vermektedir, demek ki ülkemiz hakkında konuşacak cesareti bulabiliyor kendinde bu cesareti verenler AKP iktidarıdır bir tv kanalında Bülent arınç şunları söylüyor bir dönem onu yargılamak isteyenler yarın Fetullah Gülen Türkiyeye geldiğinde havalanında çiçeklerle karşılayacaklar diyor, hocam ne diyorsa doğrudur diyor alın size açık cevap. Efendim biz değiştik diyor sayın Tayyip Erdoğan geçin bunları kimi kandırıyorsunuz, dün fatullahın dizlerinin dibinde oturan benmiydim, ne demiş atalarımız "" CAN ÇIKARDA HUY ÇIKMAZ "" demiş işte böyle sevgili okurlar boş sözlere, yalan vaatlere, komlolara, asla ve asla inanmıyorum, birtakım asılsız suç tertiplenir uygulanır ama tertiplerde asla cezasız kalmayacaktır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..