Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Nisan '09

 
Kategori
Deneme
 

Kırmızı Civa Efsanesi

" Zengin oldunuz!... Grundig marka siyah beyaz televizyon aranıyor. Özellikle 1950-1965 yılları arasında üretilen siyah beyaz televizyonlarınız ya da aynı yıllarda üretilmiş Grundig marka ev eşyalarınız varsa hemen bizi arayın. 35 bin ytl' den itibaren 100 bin ytl' ye kadar ödeme yapılır. "

Bugünlerde bu mail havalarda uçuşuyor. Millet televizyon tamircilerine saldırmaya başladı. Neden mi?

KIRMIZI CİVA yüzünden. O yıllara ait grundig marka siyah beyaz televizyonlarda kırmızı civa kullanılmış. Nedir mi bu kırmızı civa. Anlatayım.

"Şu elimde görmüş olduğunuz nadide ve kıymetli, fennin icadı, dünyanın son harikası, japon malı kırmızı civa; Cep telefonu sinyalini keser, altın-elmas bulur, kanserin düşmanı, kelin ilacıdır. Kaynananızdan çok mu çekiyorsun ablacağım. Al bunu atom bombası yap, at kaynananın üstüne. Ederi 35 bin ytl. Bitmedi yanında da hediyesi bedava cep tarağı..."

Civayı hepimiz biliyoruz. Kırmızısını da öğrenelim uzmanlarımızdan.

" Civa tuzları aşırı radyasyonun tacizine maruz kalırsa utancından kızarır. Biz buna kırmızı civa deriz. Füzyon bombası yapımında kullanmaktayız."

Milletimiz ne çabuk da gaza geliyor. Hatırlayalım!

Para ve mutluluk için " Bu maili 5 kişiye gönder..." manyaklığını,

Zengin olmak için toplanılan sigara tamaşasını,

Stres atmak için takılan ve özellikle kıllı erkek bileğinde çok güzel duran stres bileziklerini.

...

Çocukken 4 yapraklı yonca arardık. Siz de aramışınızdır ama bulamazdık. Bir bankanın logosu idi ve bulana çok para verildiği söylenirdi. Evet ben de gaza geldim ama çocuktum o zaman, çocuk.

Muhtemelen ya reklam ya da birinin web sitesinin hitini arttırmak için ortaya atılmış yem. Daha geçen gün "Bilgisayarınıza indireceğiniz bu program ile monitöre bakarak bronzlaşın." geyiğini hatırlayın. Binlerce insan bunu denemiş.

AKILLI OLMAKTAN GEÇTİM. NE ZAMAN APTALLIKTAN KURTULACAĞIZ!

https://ayhandemiral.com

 
Toplam blog
: 106
: 4561
Kayıt tarihi
: 28.03.09
 
 

Ayhan Demiral ..