- Kategori
- Gündelik Yaşam
- Okunma Sayısı
- 513
Kırmızının etkisi

KIRMIZI
Renkler dünyasının cazibe, tutku, şehvet ve aşk içeren rengidir.İlk aklımıza bu özellikleri gelir.
Aslında onu böyle çekici kılan, eloktro manyetik tayfın görüle bilen renklerinden olmasıdır.Bu görme çarparcasına etkiler bizi.
Frekans olarak en düşük frekanslı renktir.Yüksek frekanslı olsaydı düşünemiyorum etkisini!
Sadece bizi görüntü olarak elde etmez bu renk.Kanımıza işlemiştir.İnsan kanı oksijenin etkisiyle hemoglobin yüzünden kırmızıdır.Rengin etkisindenmidir damarlarımızın sıcaklığı anlayamayız.Bu sıcaklık sarar tüm bedenimizi.Olmadığında göçer gideriz bu dünyadan!!!!Nekadar gereklidir bu kırmızı!!!!
Doğa bile etkilenmiştir bu renkten.Kırmızı rengi içine çeken deniz, kırmızı olan balıkları alt katmanlarda döndürmüştür siyaha.Kıskançlıktanmıdır bu yoksa!
Sen nelere kadirsin kırmızı!
Renginin etkisiyle iştahlarımızı bile kabartırsın.Bunun etkisini bilen gıda firmaları kaçırır mı bu fırsatı?Logolarını kırmızı yaparak, arttırırlar satışlarını.
Bununla da kalmaz, kanımızı harekete geçirir, yükseltir tansiyonumuzu.Bu hareketi olumlu kullanmak, herkesin harcı olmamalı.
Kırmızı tutkunun rengidir.
Bu öyle bir tutkuki bırakmaz insanı.Kelepçelenmiş gibi hissedersin.Kelepçen açılsa da bırakamassın kendini.Tutulmuşsundur bu renge.
Kadını ayrı, erkeği ayrı etkiler bu renk.
Kadın sevmişse bu rengi şen, hayat dolu ve azimlidir.Ama düşmüşse pençesine hemen kızar öfkelenir.
Erkekse heyecan arar bu renkte.Uzun uzadıya değil, hemen olmalıdır istekleri.Körükler onu rüyalarında gördükleri.
Sen nelere kadirsin kırmızı!
Teşekkürler.Sevgiler
Bu rengin etkisi kadını ayrı erkeği ayrı etkilemektedir.
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.
