Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Merhabalar, Çanakkale üniversitesi İktisat bölümünü ve Maltepe üniversitesinde Yüksek lisans bitirdim. Ayrıca Erasmus bursu ile bir dönem Polonya'da eğitim gördüm. Yüksek Lisans tezim GEÇ OSMANLI DÖNEMİ İLE 1923-1960 ARASI TÜRKİYE'DE ÖLÜM ORANLARINDAKİ AZALIŞIN EKONOMİK BÜYÜMEYE ETKİSİ.  Barış içinde ve herkesin fırsat eşi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Anneler Bugün de Ağladı...

Askerlik ortamının kendine göre bir havası var. Birçokları çok ta iyi uyum sağlıyor, Hayatının en güzel anılarını en iyi arkadaşlarını orada ediniyor. Bazıları da uyum sağlayamıyor.Ordu bu sorunları çözülmesi için önlemler almakta. Teknik olarak uyum sağlamakta zorlananların faydalanabileceği olanaklar da mevcut. Ancak bu imkanların kullanılmadığını ve kullanılmamasının nedenlerini gördüm. İntihar edenlerin hiçbirinin ölmesi gerekmiyordu. En acısı da önlenebilir, çok da karmaşık olmayan sorunlar yüzünden yüzlerce insanı kaybetmemiz.

12 Mart 2013 21:06
Öğle yemeği

Hikayenizi beğendim. Bardağın dolu tarafını görmek mutlu olmanın en önemli şartı. Sevgiler Selamlar

11 Mart 2013 23:53
Zeytin dalı neden barışın sembolüdür?

Zeytin dalı barışın sembolü, zeytin yağı yemeklerimize tat katmakta. Zeytin deyince benim aklıma zeytinyağlı sarma geliyor. Sonra da Türkiye de birçok ailenin zeytinyağını almaya gücü yetmediği için, sarmayı ayçiçek yağıyla yaptığı bir Türkiye gerçekliği aklıma geliyor. Barış içinde ve her ailenin zeytinyağı almayı karşılayabildiği bir Türkiye diliyorum. Sevgiler ve Selamlar.

11 Mart 2013 23:47
 
Toplam blog
: 40
: 2165
Kayıt tarihi
: 29.07.12