Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '18

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kış Bitmeden Mutlaka Denemeli: Elbise ve Çizme Kombini

Kış Bitmeden Mutlaka Denemeli: Elbise ve Çizme Kombini
 

Soğuk kış günlerinde elbise giymek biraz cesaret gerektiriyor. Elbise giymekten hoşlanıyorsanız, bu şık kıyafeti çizmelerle tamamlayarak mükemmel kombinler yaratmak mümkün. Özellikle son dönemlerde oldukça fazla tercih edilen diz üstü çizme modelleri, mini ya da diz altı elbiselerle birlikte, oldukça şık ve mükemmel bir görsellik oluşturuyor. Elbise çizme kombini, kadınsı ve güçlü bir imaj yaratıyor.

Diz Altı Elbiseleri Uzun Çizmelerle Buluşturun
Diz altı midi boy elbiseleri diz üstü çizmelerle kombinlemek, son dönemlerde dünyaca ünlü moda ikonlarının da tercihleri arasında yer alıyor. Deri tasarımların yanı sıra, 2017 yılına damgasını vuran kadife kumaşlar, ayakkabı ve diz üstü çizme modellerinde de dikkat çekiyor.

Vizon, siyah, gri ve hatta şarap kırmızısı çizmeler, süet deri malzemeye eş değer nitelik taşıyor. Günlük kıyafet ya da gece elbisesi olarak elbiseyi kombinleme ihtiyacınıza göre, deri, süet ya da kadife malzemelerden üretilmiş bir model tercihi, kusursuz kombin yaratmanız için mükemmel bir seçenek oluşturuyor.

Sade Bir Elbiseyi, Mükemmel Bir Parçaya Dönüştürün
Özellikle soğuk kış aylarında, mini elbise ve etek giymek için benzersiz bir avantaj sunan uzun çizme modelleri, şık bir görüntü sağlamaya da önemli katkı sağlıyor. Tercihinize göre topuklu ya da düz bir çizme ile tamamlayabileceğiniz elbiseler, uzun bir palto ve şık aksesuarlar yardımıyla, mükemmel kombinler oluşturmanızı kolaylaştırıyor.

Gardırobunuzda her daim bulunması gereken ana parçalardan biri olan düz renk elbiseler, uygun çizme, ayakkabı ve birkaç küçük aksesuar dokunuşuyla, mükemmel sonuçlar yaratıyor. Üstelik, bazı kumaşlar mevsimlik dokularıyla, her sezon kullanabileceğiniz kadar avantajlı özellikler taşıyor. Örneğin şifon ve emprime elbiseler, yaz ya da kış her mevsimde farklı şekillerde kullanabileceğiniz parçaları oluşturuyor. Bu tarz uçuşan kumaşlardan yapılmış elbise modelleri, çizmelerle bütünleştirildiği zaman şık ve dinamik bir görünüm kazanıyor.

Yalnızca düz renk kumaş elbiseler ya da çiçekli hafif kumaşlar değil; örgü malzemeli uzun ve bol kazaklar da uzun çizme modelleri ile mükemmel bir birliktelik oluşturuyor. Kışın soğuk günlerinde triko elbiseleri çizmelerle kombinlemek de size farklı ve sıcacık bir alternatif sunuyor. Son olarak, tam boy düğmeli ya da fermuarlı kapanan gömlek elbise modellerini de uzun çizmelerle kış bitmeden mutlaka bir deneyin derim.  

moonmoda3d.blogspot.com

 

 
Toplam blog
: 52
: 98
Kayıt tarihi
: 23.01.18
 
 

Moda trendlerini araştırmayı ve özgün olanları yakalamayı kendine iş edinmiş... Kişisel gelişim v..