Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kış Güneşi'ne final şoku!

Kış Güneşi'ne final şoku!
 

Kim ne derse desin, dünyanın en etkili kitle iletişim silahı televizyondur. İnsanları etkileme ve farklılaştırma başarısına kısa süre içerisinde ulaşan başka bir aygıtın olmadığını düşünüyorum. Bu durumu ekranlarda yayınlanan onlarca farklı dizi içerisinde farklılaşan ve kitle kitle değişiklik gösteren insanların varlığı ile daha da iyi anlıyoruz. İnsanların büyük bir benimseme ile takip ettiği yapımların kanallarına kazandırdığı paraların insanların ümit ve beğenilerinden üstün olduğu bir sektörün bu kadar etkileyici olmasına da şaşırmak gerekiyor.

Bahsi geçen bu maddi üstünlük durumunu destekleyen onlarca haberin geldiği şu günlerde bir final haberi daha geldi.

Dizi tutturma konusunda büyük sıkıntılar yaşayan ve hangi diziye el atsa kısa süre içerisinde ortadan kaldırmak zorunda kalan Show TV'nin salı geceleri yayınladığı Kış Güneşi dizisinden üzücü haber geldi. Büyük umutlarla başlayan, Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver gibi iki başrole sahip olan Kış Güneşi son haftalarda neredeyse gece yarısı başlar olmuş ve bu durum yüzünden elindeki seyircinin büyük bir kısmını da kaybetmişti. Bu atmosferde adım adım finale doğru gittiği düşünülen yapım ile ilgili bu beklenti maalesef ki doğru çıktı.

Dün gece 17.bölümü yayınlanan Kış Güneşi, 21 Haziran salı gecesi yayınlanacak olan 18.bölümü ile ekranlara resmen veda edecek. Tabi ki bu bölümün final olarak mı çekildiği yoksa normal bir bölümün final olarak mı gösterileceği henüz bilinmiyor. Ama ne olursa olsun 18.bölüm dizinin son bölümü olarak ekrana gelecek.

Son dizilerinde büyük sıkıntılar yaşayan Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız'a bir süre ekrandan uzak kalmalarını diliyorum. Dizinin sevenlerine büyük geçmiş olsun.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..