Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '09

 
Kategori
Yılbaşı
 

Kısa mesaja alternatif tebrik kartı

Kısa mesaja alternatif tebrik kartı
 

Kısa mesaja alternatif tebrik kartı projesi için tasarlanan ilk örnek tebrik kartının resmi.


Mersinde faaliyet gösteren Aktaş Matbaacılık, sevdiklerinin yeni yılını cep telefonlarından kısa mesajla kutlayacaklar için alternatif bir çalışma hazırladı. Yılbaşı kartı şeklinde tasarlanan ve cep telefonu görüntüsü üzerinde kısa mesaj yazılmak üzere boşluk bırakılan çalışma ile kişiler sevdiklerinin yeni yılını kutlayabilecekler.

Fikrin kendilerine Araştırmacı-Yazar Ertuğrul Şahin tarafından önerildiğini belirten Aktaş Matbaacılık sahibi Sami Aktaş, fikire sıcak baktıklarını ve örnek bir çalışma hazırladıklarını söyledi.

Konu hakkında bilgi veren Ertuğrul Şahin ise, son zamanlarda her tür kutlamanın kısa mesajla yapıldığını belirterek, insanların bu alışkanlığı ile artık geçmişte kalmaya başlayan posta ile kutlama olayını birleştirme fikri oluştuğunu ve bu fikrini Aktaş Matbaacılık ile paylaştığını söyledi.

Fikrinin kabul görmesi üzerine Aktaş Matbaacılık tarafından örnek bir çalışma hazırlandığını belirten Şahin, alternatif arayışlar içinde olan ve sevdiklerine hem esprili ve hem de daha görsel bir yılbaşı kutlaması göndermek isteyenler için bu kartın iyi bir seçenek olacağını söyledi.

Aktaş Matbaacılık, örnek çalışmanın ilgi görmesi durumunda, bayanlar, baylar ve çocuklar için değişik tasarımlar yapacaklarını ve bu uygulamayı yılbaşından sonra bayramlarda da devam ettireceklerini belirtti.

Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler için:

Aktaş Matbaacılık Reklam Ajansı Sami Aktaş

Camiişerif Mahallesi 5248 Sokak. No: 9/A

(İleri İlk Öğretim Okulu doğu sokağı ) MERSİN

Telefon: 0 324 231 40 09

 
Toplam blog
: 73
: 614
Kayıt tarihi
: 07.02.07
 
 

Ertuğrul Şahin, 1968 Mersin doğumlu. Karadenizli. Çukurova Üniversitesi, İktisadi ve İdari Biliml..