Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kısa saça cesaretiniz var mı?

Kısa saça cesaretiniz var mı?
 

Kısa saç cesaret işi’ demeyin, iyi bir model seçip yazı modern ve rahat bir saç modeli ile karşılayın. Hem biraz da değişikliği hak ettiniz; öyle değil mi?


Kısa saç cesaret işi’ demeyin, iyi bir model seçip yazı modern ve rahat bir saç modeli ile karşılayın. Hem biraz da değişikliği hak ettiniz; öyle değil mi?

Kısa saç modeli genelde yoğun iş temposu olan, saçlarıyla uğraşma derdinden uzak kalmak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Bir de tabii kısa saç, her yüzü de uymayabiliyor. Bu yüzden de cesaret isteyen bir model en nihayetinde. Fakat bir de madalyonu kendimize doğru çevirelim ve diyelim ki, kısa saç iyi kesildi mi, hem modern bir görünüm katabilir hem de farklı bir tarzın ortaya çıkmasına sebep olabilir. Son yıllarda özellikle Hollywood yıldızları kısa saça baya bir takıntılı oldu. Kırmızı halıda kısa saçlarıyla katılanlar mı dersiniz, gala davetlerinde yeni saç modeliyle boy gösterenler mi? Hak yerini bulsun ama, böylesine iddialı modeller de ancak bu davetlere yakışır. Ünlü yıldızların saç stilistleri öyle saçlar yaratıyorlar ki, hayran kalmamak elde değil. Sihirli makaslar ile yenilenen bir görünüm her kadının hakkı. Hazır yaz aylarına girdik, bence bir yenilenmenin zamanı geldi. Sıcak havalarda da uzun saç pek çekilesi değil hani. O yüzden şöyle biraz cesaret isteyen, biraz modern bir saç kesimiyle kendinizi Hollywood yıldızı gibi hissetmeye var mısınız?

Size ilham olsun diye sıklıkla kısa saç modeline başvuran yıldızların tarzlarını paylaşacağım. Bu modellerden sonra, bugün ilk işiniz kuaförünüzden randevu istemek olsun, derim.

 1 – Miley Cyrus, kısa saç modelini en sık kullanan yıldızlar arasında. Özellikle son yılların popüler tarzı olan bir tarafı kazıtılmış kesimleri çok sık kullanıyor. Ama sizce de yakışmıyor mu? Cyrus’in küçük sırrı, Wella’nın yumuşak jel ve spreyini kullanması. Böylece de saçları her daim yumuşak ve düz görünüyor. Şayet böyle bir modeli tercih edeceksek mutlaka kullanacağımız saç bakım ürünümüz iyi bir by Browser Shop">MARKA olmalı.

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

2- Robin Wright, sportif kesimleri tercih eden yıldızlar arasında. Wright’ın saç stilisti Paul Norton. Norton, kısa saç kesimini tercih etmek isteyenler için birkaç ipucu veriyor. Norton, öncelikle yüz şekline uygun saç modelinin seçilmesinin önemli olduğunu belirtiyor. Kısa saç modellerinde detayların önemli olduğunu vurgulayan Norton, saçların dolgun görünmesine özen gösterilmesinden yana. Bunun için de iyi seçilmiş saç bakım ürünleriyle beraber, seçil verirken parmak uçlarımızı dikkatli kullanmamızı öneriyor.

image (1)

 


 

3 – Scarlett Johansson, güzelliğiyle dikkat çeken kadınlar arasında bir numara. Bunda hem fikiriz sanırım. Özellikle geçtiğimiz Oscar Töreni’nde tercih ettiği kısa saçıyla adından sıkça bahsettirdi. Ama doğrusu, gerçekten çok yakışmış. Tercih ettiği saç kesimi biraz cesaret istese de oldukça dikkat çekici. Bu kesim özellikle yüz hatlarını ortaya çıkarıyor; elmacık kemikleri ile gözlere odaklanıyor. Biraz cesaretiniz varsa, yazın bu saç kesimiyle tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz.

http://blog.adimadim.com.tr/kisa-saca-cesaretiniz-var-mi/

 

 
Toplam blog
: 16
: 591
Kayıt tarihi
: 17.03.07
 
 

10 yıllık gazetecilik mesleğimi hayalim için bıraktım. Ve şimdi Yaratıcı Drama Eğitmenliği üzerin..