Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kışın Pembe Giymenin 4 Yolu

Kışın Pembe Giymenin 4 Yolu
 

Pembe kombinler kışın giyilir mi?...

Pembeyi sevenlerden misiniz? Pembeden vazgeçemeyenlerden misiniz?

Benim için pembe vazgeçilmez bir renk değil aslında ama sadece yaz aylarının alternatif rengini de ifade etmiyor artık. Yani kışın soğuğuna yazı hatırlatan renkleri katmayı ben de seviyorum, moda dünyası da, ünlü bloggerlar da. Pembe kabanlarla kış sokak modasına dahil olan pembenin tüm tonları, 2016 kış sezonunda da farklı parçalarla buluşmaya devam ediyor. Nasıl mı? İşte size farklı tarzlarda hazırlanmış, pembe parçalardan oluşan kombin örnekleri. 2016 kış sokak stilinize bu parçalardan birini mutlaka katmanızı öneririm. Şimdi alternatiflere bir bakalım. 

1- Pembe kaban modası geçti derken, yine varlığını sürdürüyor!

Birkaç sezondur toz pembe kabanlar sokakları fetheder durumdaydı. 2016 kış sezonunda ise pembe kabanların yanında pembe imitasyon kürkler de varlığını gösterecek. Fast fashion markaların 2016 kış koleksiyonlarında bu tarz kabanlara ve kürklere rastlamanız mümkün.

2016_kış_pembe_kombinler_17

2016_kış_pembe_kombinler_8

2- Pembe eteklerle kombinlerinize soft bir dokunuş!

Pembenin en çok yakıştığı parçalardan biri de etekler. Kloş bir pembe etek içinde kendinizi prenses gibi hissedeceğiniz garanti de, pembe bir kalem etekle ne kadar feminen olacağınız size kalmış. Kombindeki diğer parçaların tarzı bu konuda belirleyici olacaktır. 

2016_kış_pembe_kombinler_4

2016_kış_pembe_kombinler_10

3- Sıcacık ve yumuşacık bir kış için pembe kazaklar! 
Diğer bir alternatif ise, pembe kazaklarla kışa sıcaklık katmak. Bu kışın öne çıkan modellerinden oversized kazaklarda da bu rengi deneyebilirsiniz, daha dar kesime sahip ya da sweatshirtlerde de bu rengi tercih edebilirsiniz. Ne seçerseniz seçin, pembenin tonuyla dikkat çekme oranınızın doğru orantılı olduğunu göreceksiniz. 

2016_kış_pembe_kombinler_9

2016_kış_pembe_kombinler_14

4- Pamuk şeker tadında baştan aşağı pembe kombine ne dersiniz?
Baştan aşağı pembe giymek biraz cesaret istiyor aslında. Ama pembe bir takım elbise içinde ne kadar dikkat çekici ve feminen bir duruşa sahip olunacağını düşündükçe, denemek lazım demeden edemiyorum. Pembenin daha soft tonlarıyla yapacağınız kombinler de günlük sokak stilinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz türden.

2016_kış_pembe_kombinler_22

2016_kış_pembe_kombinler_23

Daha farklı neler olabilir diyorsanız, "Pembe Kombin" e tıklayarak görebilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarımı okumak için, blogum "PIMOOD" a uğramayı unutmayın. :)

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..