Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1997 Hacettepe Üniversitesi mezunu sosyal hizmet uzmanıyım. Pozitif Psikoterapi, Aile ve Evlilik Terapileri, Psikodrama Grup Psikoterapi, Geştalt Terapi, NLP Master ve Coaching Trainer alanlarında Lisans ve Master düzeyinde eğitimler aldım. Kişisel Başarı Sistem Analisti Uzman Eğitmenim.  Yerel topl..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sarıkeçili yörükleri

Dağın, yaylanın, ormanın sahibidir yörükler, gönüllü korucularıdır. Yörüğü tükenmiş yaylalar öksüz ve yetim kalmış mekenlardır. Yabani otlar dolduruverir dağları. Yörük kültürü geliştirilmeli, yaşatılmalı, Yörüklere destek verilmeli. Kök yaşatılmalı, Kökü sağlıklı olmayan ağaç fırtınalarda yıkılıverir, Kökü sağlıklı olan ağaç yıkılmaz. Yörüklerimiz, köklerimizin bize emanetitir. Gelecek nesillere emaneti güçlendirmiş olarak aktarmalıyız. Çünkü hepimiz aynı kökün yeni sürgünleriyiz. Ayağınıza ve kaleminize sağlık. Ali Orkun SONGÜL

18 Ocak 2008 10:30
Bu yazı ciddidir,okumayınız !

Dikkate alınmalı, Gençliğe, Gençlik Merkezleriyle, Okul Sosyal Servisleriyle sahip çıkılmalı.. Araştırmayı yapan Sosyal Hizmet Uzmanı ve S.Ü. Sağlık YO. Sosyal Hizmet Bölüm başkanı sayın Prof.Dr. Çiğdem ARIKAN Hocama ve bloğunuzda gündeme getirdiğiniz için size teşekür ederim.

10 Ocak 2008 11:05
Empati sağlığa zararlıdır....

Yeni yeni hayatımıza renk katmaya başlayan ve diğerinin değerini bir an olsun anımsatıp insanlar arası ilişkileri saygı ve denge zemininde buluşturup, işbirliğini yaratan insancıl yaklaşımın EMPATİNİN BU DENLİ ELEŞTİRİLEREK HIRPALANMASI EMPATİ KAVRAMINA HAKSIZLIK ve diğer taraftan da bu kavramı benimsemiş insanların bu yeteniğini kırıcı bir mesaj vermesi bakımından da kavram kargaşalığı yaratabilir. Filiz Hanım; yazınız ilginç. bir o kadar ilgi çekici. Haklı olduğunuz konular yok değil, ancak dayanaklarınızı yeterince ikna edici bulmadığımı ifade etmek isterim. Baktığınız açı önemli, Empatik yaklaşım kronikleşmiş bir yapı oluşturursa, sözüne ettiğiniz sakıncaları uzun vadede oluşturabilir. Ancak, bu yeteneğin bir an için insanlar tarafından kullanılmadığını düşündüğümüzde ne hoşgörü kalır, ne esneklik, ne anlayış, insanlığın doğasında bulunan ve geliştirilmesi gereken bir yeteneğin ve yeni yeni bizim insanımızın öğrenmeye uygulamaya başladığı bu güzel yaklaşım bırakın yaygınlaşsın.

16 Kasım 2007 15:03
 
Toplam blog
: 59
: 2276
Kayıt tarihi
: 31.10.07