Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '08

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kişisel Duruş Yönetimi Atölye Workshop Daveti

Kişisel Duruş Yönetimi Atölye Workshop Daveti
 

Kişisel imaj ve duruş üzerinde paylaşımlar yaparak, “Kişisel ilişki" geliştirmek


Kişisel Duruş ve İmaj Atölyesi - Mayınlı arazilerimizde gezinmek. Güzelliği, yeteneği ve varlığı yönetilebilir hale getirmek.

Kişisel imaj ve duruş üzerinde paylaşımlar yaparak, “Kişisel ilişki" geliştirmek. Dışa dönük iletişimi amaçlanan gelişme hedeflerine yönelik kullanımını ve planlanmasını sağlamak. Arzu ve isteklerimizin gelişimimizin dinamosu olduğunu bilmek ve doğru hızda ve değerlerde çalıştırmayı deneyimlemek.

Kimler bulunmalı?

"Her şeyin her şeyle yaratıcı ilişkilendirmesi" konusunu yaşantı, çalışma grubu içerisinde deneyimlemek isteyenler. İletişim odaklı işlerde çalışanlar, imaj ve duruşunu güncel yaşam içinde kullanan mesleklerin çalışanları, konuya ilgi duyanlar.

Nasıl? "Yeterince, gerektiğince ilişki kurmak"
Kavramsal ve bedensel ilişki arasında bağ kurmak, doyum ve farkındalığa kendimizle ve başkalarıyla iletişim geliştirerek güvenli bir ortamda ulaşmak.

"Şimdi ve burada olmak"
Anı paylaşırken iyi/kötü, güzel çirkin ve her şey için bütüncül yaklaşım göstermek, yaşarken düne ve geleceğe bakış açısı elde ederek ilişkilerini ve yaşamını anda/bugünde düzenlemek, yarım bırakmamak.

"Kendini getirmek"
Grup çalışmalarına, topluluklara, bulunulan yerlere kendini dilediği kadar getirerek daha önce tanıdığı, tanımadığı kişilerle hissettiğini, ve onların kendi hakkında hissettiklerini paylaşmak, "serbest yaşam deneyimi" edinmek.

"Yer", "zaman"
Atölye çalışmamız 5 Ocak Pazartesi akşam 19.00-21.30 arasında Nişantaşı'nda, 17 Ocak cumartesi günü saat 17.00-19.30 arası Göztepe'de başlayacaktır.

"Başvuru"
Atölye için başvuru ve görüşme başlamıştır. Her iki atölyeye katılım 10 kişi ile sınırlıdır, Süre 10 Haftadır. Çalışmalar ile ilgili bilgi, öngörüşme ve başvuru için 0533 500 08 42 ve ekrem_pehlivan@yahoo.com mail adresine mail atabilirsiniz..

5 Ocak Pazartesi saat 19.00-21.30 Nişantaşı
17 Ocak Cumartesi 18.00-20.30 Göztepe
 
Toplam blog
: 202
: 994
Kayıt tarihi
: 29.06.07
 
 

Sosyal medya danışmanı, grafik tasarımcı.  ..