Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '16

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kişisel gelişim günlüğünün prensipleri

Günlüğünüzü alışıldık, klasik şekilde tutarsanız, size çok fazla bir yardımı dokunmaz veya onun kişisel gelişiminizin hizmetinde bir müttefikiniz olması için çok uzun zaman gerekir.

Nitekim, genellikle günlük tutan insanlar, düşüncelerini, görüşlerini, tepkilerini ve fark ettikleri olayları akıllarına geldiği şekilde, çalakalem yazarlar! Tüm eylemlerinizin yöntemsel bir değerlendirmesinden ziyade bir romana benzer.

Hayatınızı gerçek anlamda değiştirmenizi sağlayacak bir günlük tutmak istiyorsanız, başka bir yöntemi benimsemeniz gerekecek.

Yapılacak ilk şey, yaşama dair projenizi, hayatınızda yapmak istediğiniz şeyikaleme almak. Kişisel girişiminize bir yön vermeniz gerekiyor; çünkü bu şekilde çalışmanızı kendi üzerinize odaklayacaksınız. Yaşamınıza nasıl yön vereceğinizi ve yaşamınızdan beklediklerinizi kabaca yazarak, bir kaç satırda kendi üzerinize odaklanabilirsiniz. Hayatı çok fazla ayrıntı ile zorlaştırmayın; zira ayrıntılar gerekli zamanda gelecekler ve siz onları ilerlemenizin seyrine göre kaleme alacaksınız.

 
Toplam blog
: 16
: 185
Kayıt tarihi
: 01.09.15
 
 

1967 yılında Muğla Dalaman ilçesinde dünyaya geldim, ilk ve Orta Eğitimimi Dalaman ilcesinde, Lis..