Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '18

 
Kategori
Çalışma Yaşamı
 

Kit’lere Kadro Düzenlemesi ‘Ne Zaman’ Çıkacak?

Kit’lere Kadro Düzenlemesi ‘Ne Zaman’ Çıkacak?
 

Taşeron işçilerin kadroya alınmasının ardından KİT'ler de kadroya alınacak mı? soruları gündemden hiç düşmedi. Taşerona kadro sürecinde sona gelinirken KİT'lerde çalışan taşeron işçiler, durumlarının ne olacağını merak ediyor. Hükümet  kitlerde çalışan 50 bin personeli unutmamalı bunların bir an önce kadroya alınması için çalışma başlatması gerekir. Çünkü Kit’lerde çalışan taşeron işçiler alınterlerinin karşılığında kadroyu hak ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde KİT’ler hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “KİT’ler ve BİT’ler, bakın bu konuda yanlış bilgilendirmeler var. Biz KİT’lerde de BİT’lerde de şu anda çalışanların durumu neyse taşeronda olanların durumu da aynen onların durumuna dönecektir. Zira bizim buradaki operasyonumuz aradaki adeta komisyoncuyu kaldırmaktır ve bunları kaldırarak nasıl ki KİT’ler şu anda mevcut elemanlarını belli bir şekilde değerlendiriyorsa, BİT’ler nasıl değerlendiriyorsa şimdi bu taşeronda olanlarda bu şekilde yapılacak, imkânlarla birlikte oranın elemanı olacak” açıklamasında bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tam olarak inanan Kit taşeron işçileri hükümetten gerekli adımların bir an önce atılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..