Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '11

 
Kategori
Kitap
 

Kitabım çıktı

Kitabım çıktı
 

http://www.facebook.com/#!/sihirli40hafta


SİHİRLİ 40 HAFTA kitabım çıktı. Tüm internet kitap satış noktalarından, ayrıca D&R‘lardan edinebilirsiniz. Kitap, kitabIM demek hala çook tuhaf geliyor. Tıpkı yeni doğum yapmış bir annenin elinin karnına gitmesi gibi… Oysa bebek doğdu artık… Evet doğdu... Neler mi var kitap içinde.  

Bu bir hamilelik dönemi anı kitabı. Bebek sahibi olmaya karar vermek ile başlayan ve bebeğin doğumu ile biten Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış anılar var bir kere. Mardin’den tutun da Manisa’ya kadar. Taşlar var sonra. Sırrını çok geç fark ettiğim taşlar. Firuze taşınının hamileyken diş ağrılarını geçirebileceğini biliyor musunuz mesela? Kehribarın doğum sonrası depresyonu önceyici bir taş olduğunu, Kadının hamile olduğunu öğrenen Çanakkale Merkez köylü teyzelerin ninelerin hamileye Akik taşı hediye ettiklerini ve Akik’in tüm nazarlara kem gözlere karşı koruduğunu biliyor muydunuz? Ben de bilmiyordum. Doğumdan sonra öğrendim. Keşke önceden bilseydim. ‘ Keşke hamileyken bilseydim ‘ Dediğim tüm konular var bu kitapta. Bebek burçları mesela. Kızım oğlak . Dışarıda gezmek yerine evde vakit geçirmeyi ve anne ve babasının dizinizin dibinde oturmayı tercih eder. İnşallah ergenlikte de bu özelliği devam eder;) Bitkiler var mesela. Hurma’nın doğuma yardımcı bir bitki olduğunu ve Kur’an-ı Kerim’de Meryem suresinde de geçtiğini biliyor muydunuz? Adaçayı’nın hamileliğin ilk üç ayında dikkatli kullanılması gerektiğini. Aşırı kullanımın düşük sebebi olabileceğini. Hepsi ve daha fazlası için Sihirli 40 Hafta Kitabı okuduktan sonra http://www.facebook.com/#!/sihirli40hafta sayfasına yorumlarınızı yazın…Yalnız yorumlarınız OKURKEN yapın…Mesela 25.sayfaya geldiniz bir yorumunuz var, yapın..kitabın bitmesini beklemeden yapın….Tıpkı hamilelik gibi, okuduğunuz her sayfanın tatını çıkartın ve içinizden ne geliyorsa, kalbinizden ne geçiyorsa bana da yazın… Zevkle okumanız, güzel yorumlar bırakmanız umuduyla….  

NOT: Sadece güzel yorumlara yer verilecektir;))) Şaka şaka…siz acımasız eleştirilerinizi de yapın… Kucak dolusu sevgiler DA.  

 
Toplam blog
: 119
: 1401
Kayıt tarihi
: 11.02.09
 
 

Ben kimim? Tüm sıfatlarımın dışında doğduğum günden beri bu sorunun cevabını bulmak için sürekli ..