Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi hala karanlık!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi hala karanlık!
 

Kıvanç Tatlıtuğ'un Şubat içinde yeni bir dizi ile Star Tv'de ekranlara geleceğini yazmıştık. Muhtelif basında takip ettiğime göre durum hala aydınlığa kavuşmuş değil, hala karanlık noktalar var. Ay Yapım'a göre daha hiç bir konuda netleşmiş bir şey yok. Zamanı gelince bir basın bülteni ile açıklanacağı söyleniyor.

Bir kerre dizinin adı Siyah Beyaz değimiş, bu kod adıymış. Dizinin adı da daha sonra belli olacakmış. Bir romandan aktarılacağı doğru. Senarisleri de Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon bu şimdilik kesin. 

Daha önce Şubat içinde Star Tv ekranlara geceğini yazmıştık. Halbuki yeni sezon Eylül ayında yayına gireceği söyleniyor. Kıvanç Tatlıtuğ bu ay içinde Başak Dizdar ile evleniyor. !4 Şubat'ta nikahtan söz edilmişti, şimdi de 19 Şubat'ta Paris'te nikah masasına oturacaklarından söz ediliyor. Arkasından balayı, bu durumda dizi zaten yeni sezona kalacak demektir.

Kulağımıza gelen haberlere göre Ay Yapım ile 13 Bölümlük bir anlaşma imzaladıkları, bölüm başına 90 Bin lira, toplamda 1.170 Bin Lira alacağı söyleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, neredeyse iki yıla yakın setlerden uzak. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde Zeynep Farah Abdullah ile ekranlara gelmişti. Dizi her nedense reyting nedeniyle erken final yapmıştı. Bundan önce Kuzey Güney dizisi ile çok güzel bir performans göstermişti. Daha geriye gidersek, Gümüş dizisi ile kendisini göstermiş, Aşk-ı Memnu ile zirve yapmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ,1983 Adana doğumlu olup, Bosna-Hersek'li bir anne, Adana'lı bir babanın oğludur. 2002 yılında Best Model yarışmasında kendisini göstermiştir. 2005 yılında dizi kariyeri başlamıştır. "Gümüş" dizisinde canlandırdığı 'Mehmet' karakteri ile kendisini göstermiştir. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Behlül' karakteri ile zirve yapmıştır. 2010 yılında Ezel dizisinde rol almıştır. 2011-2013 arasında "Kuzey Güney" dizisinde Öykü Karayel ve Buğra Gülsoy ile oynamıştır. 'Kuzey' karakteri ile asi bir genci canlandırmış, abisi Güney (Buğra Gülsoy) ile hep çatışmalarını izlemiştik. Çenesindeki yara, enteresan cep telefonu tutuşu ile izleyici onu çok sevmişti.

unlu-sanatci-kivanc-tatlitug

Yüzünü iyece unutturan Kıvanç Tatlıtuğ'un dizinin adı, bayan partneri bile belli değil. Tatlıtuğ'un 'Kiralık aşk'ta oynayan Elçin Sangu'yu istediği yazıldı. Bu haber de doğru değil. Bildiğimiz sadece Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir dizi ile Eylül'de Star Tv'de ekranlara geleceği. Sevenleri sabırsızlıkla yeni dizisiyle ilgili bilgi bekliyor. İlerleyen günlerde netleşince geniş bilgi aktaracağım.

Kıvanç Tatlıtuğ'a yeni dizisinin başarılı ve uzun soluklu olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde dünya evine girecek, Allah mesut etsin, Başar Dizdar ile bir yastıkta kocasınlar.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..