Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin adı değişti!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin adı değişti!
 

Ay Yapım, "Siyah Beyaz" projesi ile ilgili basın açıklaması yaptı ve dizinin adı değişti.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, ekim ayında ekrana gelmesi planlanan “Siyah Beyaz” isimli projenin yazım çalışmaları, yazarların isteği üzerine halen sürmektedir. Siyah Beyaz projemiz Ay Yapım bünyesinde sezon ortasında çekime hazır hale gelecektir.

Ortaya çıkan takvim farklılığı nedeniyle, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Ay Yapım’ın “Cesur ve Güzel” adlı yeni bir projesi ile ekim ayında, Star TV ekranlarında olacağını açıkladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaşacağı dizi Siyah Beyaz dizisinin ertelenmesi ile ilgili bir çok nedenler ortaya çıktı. Çıkan habere göre Siyah ve Beyaz dizisinin iptal edilmediği, senaryo değişikliğine gidilmiş ve dizinin adı da değiştirilmiş "Cesur ve Güzel" olmuştur.

 

fft99_mf7372260

Siyah Beyaz dizisinin iptal nedeni Tuba Büyüküstün'ün çok fazla erkek dizisi olarak bulması oldu. Bunun yanı sıra Kıvanç Tatlıtuğ ise, dizinin ilk bölümlerinde çok fazla kötü rolde gözüktüğünü ve bunu istemediği ortaya çıktı. Ayrıca senaryo krizi yaşandığı da haberler arasında yerini aldı.

Bu nedenle, 'Siyah Beyaz' dizisi ile ilgili Ay Yapım bir açıklamada bulundu. Gecikme nedeniyle dizinin Star Tv'de Ekim ayında yayınlanacak.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..