Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Haziran '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezon dizisi netleşiyor!

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezon dizisi netleşiyor!
 

Kıvanç Tatlıtuğ 2 yıl aradan sonra yeni dizisinin çekimlerine hazırlanıyor. Kurt Seyit ve Şura dizisinin beklenenden erken final yapmasından sonra hiç bir dizide yer almadı. Geçtiğimiz Şubat ayında Paris'te Başak Dizdar ile evlenen Tatlıtuğ, Çeşme Alaçatı'da eşi Başak Hanım ve arkadaşları ile keyifli bir tatil yaptılar.

Ay Yapım ile anlaşmalı olan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezon Ekim-Kasım aylarında Star Tv'de ekranlara gelecek olan yeni dizisinin çekimlerine başlayacak.

Önceki yazılan senaryosu beğenilmeyen diziyi şimdi de, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yazıyor. Daha önce Ay Yapım, Medcezir'in yönetmeni olan Ali Bilgin'in çekeceğini duyurmuştu.

Uçankuş'un haberine göre; Ay Yapım, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturmasına karar vermişti. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ'un Ali Bilgin'le değil, 'Kuzey Güney'de beraber çalıştığı Mehmet Ada Öztekin'le çalışmak istediği belirtmiş. Kuzey Güney dizisindeki peformansı ve telefon tutuşu ile dikkatleri üzerine çekmişti.

kuzey-cep-telefon-tutus

Mehmet Ada Öztekin ise şu günlerde Kanal D için, yaz dizisi olan 'Bodrum Masalı' dizisini çekiyor. Bodrum Masalı'nın ilk bölümleri çeken ekip İstanbul'a dönüyor. Bu yüzden Tatlıtuğ'un da, Mehmet Ada Öztekin'le çalışma ihtimalinden söz ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un dizi partneri olarak bir çok bayan oyuncumuzun adı geçmişti. Tatlıtuğ, Medcezir'in güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya ile de oynamak istemiştir. Sonunda, Kara Para Aşk dizisinin başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün ile oynayacağı belirtildi.

cats kıvannç-tuba

Bir dedi-koduya göre Kiralık Aşk'ın güzel oyuncu Elçin Sangu'da olabilirmiş.

Kıvanç Tatlıtuğ'un kod adı "Siyah-Beyaz" olan dizisi Star Tv. ekranlarında Ekim - Kasım aylarında gösterime girmesi bekleniyor. Dizinin konusu ise, sürükleyici ve tutkulu bir aşk hikayesini ekranlara taşıyacak.

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizdar ile Çeşme - Alaçatı tatilinde el ele - göz göze dolaşırken:

576a5424e50aa916f4446777

Ntv com.tr'de çıkan bir habere göre; Tasarımcı olan eşi Başak Dizdar, önceki gün Kanyon'da Toplum Gönüllüleri Vakfı yararına bağışladığı kıyafetleri satışa çıkarmış.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dizer, önümüzdeki sezon yeni bir diziyle ekranlara dönecek eşi Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili, “Yeni diziye başlayacak. Ben hiçbir şey bilmiyorum aslında, bilgi veremem. Siz kendisine sorun. Ben de tabii ki onu ekranda görmeyi özledim” açıklamasını yapmıştır.

Dizinin kadrosu tam belirlenmedi. Şimdilik cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin asıl adının ne olacağı açıklanıp, tam olarak netleşince bilgileri aktaracağım. Şayet Tuba Büyüküstün ile oynarlar ise iyi bir ikili olacaklarını tahmin ediyorum.

Kaliteli ve uzun soluklu bir yapım olması dileklerimle...

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..