Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Yeni Güzelleri

Kıvanç Tatlıtuğ ve Yeni Güzelleri
 

Benim için yakışıklılık, güzellikten kabiliyet çok önemli. Sadece güzellik ve yakışıklılıkla bu işler olmaz, bir ara ışığı söner gider. Bazısının ise başarısı o kadar büyür büyür ki gözleriniz kamaşır. Kıvanç Tatlıtuğ sektöre böyle imza atan starlardan.

İnsan star olunca da haliyle yeni projeleri merak konusu oluyor. Haziran ayından beri Kıvanç Tatlıtuğ hangi projede yer alacağı konuşuluyor. Bilindiği üzere Cesur ve Güzel dizisinden sonra Kıvanç Tatlıtuğ “sinemaya ağırlık vereceğim” demişti. Haklı hem yüzü dinlenir hem de bütün ünlüler gibi kariyer yoluna sanat eker, ne de olsa artık Kıvanç Tatlıtuğ kariyerinin olgunluk dönemlerini yaşıyor. Doğru zaman, doğru proje oyuncu için adının parlayarak büyüyeceğinin habercisidir. Kıvanç Tatlıtuğ da kariyerine sanat ekip daha da parlak (ama kaygan, bu risk göze alınır) bir zeminde yükselmeye devam etmek istiyor.

Tabi onun sessiz ve derinden yaptığı bu çalışmalar fanları meraklandırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un reklam anlaşması yaptığı blue-jean firması için Victoria Secret mankeni Megan Williams ile reklamlarda boy gösterecek. Yakında medyada dönmeye başlar, çekimler yapıldı. Bu Kıvanç Tatlıtuğ’un para kazandığı bir proje, tabi hayat devam ediyor!

Şimdi sanat kısmına geçersek:

Sinemaya tam dört yıl ara veren sanatçı, Kelebeğin Rüyası adlı filmde oldukça başarılı olmuştu. Bir yapımın başarısının göstergesi aldığı ödüllerle ölçülür, Kelebeğin Rüyası da bu ödülleri gerek yurtdışı, gerek yurtiçi ödüllerle pekiştirdi.

Artık yeni proje zamanı!

Önümüzdeki ay Kaş’da çekimleri yapılacak yeni sinema filmi için bir süredir Kıvanç Tatlıtuğ’a partner aranıyor ve çeşitli oyuncuların adları geçiyordu. Sonunda partneri belli oldu. Büşra Develi ile yapacağı projeyi meraka ile bekliyoruz.

Yapımcı: Fırat Parlak ve Koray Şahin tarafından üstlenilen film şirketi 25 flim. Önümüzdeki ay çekimler başlayacak ve çekimlerin bitiş tarihi olarak 1-1,5 ay planlanış. Tabi montajı, dublajı… ile ancak yeni yıla vizyona girer. Ben 2018 de sinemada salonu çok olan bir gösterim bekliyorum.

Partner olarak da Bence Büşra Develi doğru isim, oyuncunun adı gün geçtikçe daha görünür ve tanınır oluyor. Ayrıca onun tarzını çok beğeniyorum! Bu güne kadar Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı projelerde her seferinde başka kimlik, başka tip, başka karakterle karşımıza çıkması, rolü için kilo alıp vermesi onu gerçekten star yapıyor. Bakalım bu projede Kıvanç’ı nasıl izleyeceğiz?

 Ne diyelim yıldızı parlasın!

Hayatta yıldızınızın parlaması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..