Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '12

 
Kategori
Güncel
 

Kıvılcım Haber İnternet Gazetesi Tüketici Ödülüne layık görüldü

Kıvılcım Haber İnternet Gazetesi Tüketici Ödülüne layık görüldü
 

KIVILCIMHABER iNTERNET GAZETESİ SAHİBİ FATİH ÖZCAN


Fatih Özcan: “Ödülü, Silivri’de

tutuklu bulunan 100’ü aşkın gazeteci adına alıyorum”

Burdur Tüketiciyi Koruma Derneği BURTÜKODER, KıvılcımHaber İnternet Gazetesine, tüketici bilincinin geliştirilmesi kapsamında yaptığı yayınlar ve katkılar nedeniyle Geleneksel Birinci Tüketici Ödülleri kapsamında Basın Yayın ödülü verdi.

Burdur Tüketicileri Koruma Derneği, tüketici bilincinin geliştirilmesi, evrensel tüketici haklarının, hasta haklarının toplumda tanınması, bu hakların kullanılmasının sağlanması, hak ihlalleri karşısında hastaların ve tüketicilerin kendilerini koruyacak girişimde bulunmalarının desteklenmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi, hasta ve tüketici hukuku, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla düzenlediği bir törenle Basın Yayın, Bilinçli Tüketici, Bilinçli Hasta, Hastaya Saygı, Tüketiciye Saygılı Firma ve Tüketici Özel Ödülü olmak üzere 6 dalda Burdur Tüketici Ödülleri verdi.

Bu kapsamda Basın Yayın dalındaki 5 ödülden birine KıvılcımHaber değer görüldü.

Burdur Tüketiciyi Koruma Derneği, BURTÜKODER tarafından, gelenekselleştirmeyi tasarlayarak yola çıktığı ve ilkini 25 Nisan 2012 tarihinde Belediye Düğün Salonunda Vali Yardımcısı Halil Karbuz, CHP belediye Başkan Adayı ve Güçbirliği YK üyesi Şevket Aksöz, Isparta-Burdur Tabip Odası Başkanı Dr. İlker Büyükyavuz, CKD ve Kardeşçe Derneği başkanları ve vatandaşların katıldığı törende, KıvılcımHaber Basın Yayın dalında Burdur’da tüketici bilincinin geliştirilmesine yönelik yayınları nedeniyle Burdur 2011 yılı Basın Yayın Ödülüne layık görülmüştür.

Ödülünü alan KıvılcımHaber sahibi Fatih Özcan, “ödülü Silivri’de tutuklu bulunan 100’ü aşkın gazeteci adına alıyorum” dedi.

VİDEO: http://www.dailymotion.com/video/xqesey_kyvylcymhaber-e-tuketici-odulu_news

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..