Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '17

     
    Kategori
    Kadın Modası
     

    Kıvırcık saçlılar için saç modelleri

    Merhaba sevgili kıvırcık saçlara sahip bayanlar, bu blog yazımda sizlerin o muhteşem kıvırcık saçlarınıza değineceğim. Kıvırcık saçlara sahip olmak aslında bir ayrıcalıktır, bunun için kendinizle övünebilirsiniz.

    Kıvırcık saçların bakımı oldukça zor fakat bir o kadar da eğlenceli bir saç tipidir. Kıvırcık saç bakımı yaparken dikkat etmeniz gereken ise saçlarınızın kırıkları alınmış olması gerekir çünkü kıvırcık saç tipleri diğer saçlara oranla daha fazla birbirinin içine karışır ve kabarır. Bu nedenle daha özenli bakım isteyen saçlardır. Eğer kıvırcık saçlarınız varsa bunu dezavantaj olarak görmeniz oldukça normal bir durumdur. Fakat bu durumu avantaja çevirmekte sizlerin elinde olduğunu da unutmayın!

    Peki kıvırcık saç modelleri için neler yapmalıyım? Aslında bu saç modeli için denenebilecek birçok farklı saç modelleri buluyor. Bunlar arasında, topuz, örgü, yandan toplama gibi daha birçok farklı modelde saç stili yaratmanız mümkün.

    Kıvırcık topuz saç modelleri

    Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi kıvırcık saç modelleri zor düzene giren saçlar arasında fakat, bu saçlar için uygulayacağınız şık topuz modellerinden birkaçı size zaman kazandırırken son derece şık bir görünümde kazandıracaktır. Peki kıvırcık saçlarıma nasıl topuz yapabilirim? Aslında bu çok basit; yapacağınız tek şey kıvırcık saçlarınızı burgu şekline sokup, aşağıdan yukarıya doğru ittirmeniz ve ardından fikrete yardımı ile tutturmanızdır.

    Kıvırcık örgü saç modelleri

    Bayanların en çok sevdiği saç modelleri arasında olan örgü saç modeli zarifliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Bunun yanı sıra örgü saçların kolaylığı ve pratikliği sayesinde oldukça tutulan bir saç modelidir. Kıvırcık saçlara sahip bayanların en çok tercih edebilecekleri saç modelleri arasında örgü saçlar gelmektedir. Bu saç modelini kıvırcık saçlarımda nasıl kullanabilirim dediğinizi duyar gibiyim. Kıvırcık saç modelleri için balık sırtı örgü kullanabileceğiniz gibi, 2 yana doğru atılmış örgü şeklinde de kullanabilirsiniz. Bu saçlar size feminen bir tarz katacaktır.

     
    Kayıt tarihi
    : 07.07.17
     
     

    Merhabalar, burada sizlere boş vakitlerimde elimden geldiği kadar birşeyler paylaşmaya çalışacağı..