Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '15

 
Kategori
Uzay
 

Kıyamet hepimize bir o kadar yakın

Kıyamet ne zaman kopacağına dair çeşitli insanlar konuşmalar yapıyor. Kendini din adamı benzetmesi yaparak konuşmalarda bulunmaktadır. İnsanlar hayatlarını bu tür şeylere ayırmak yerine daha faydalı bilgilere ayırmalıdır. Kıyametin ne kadar yakın olduğunu kimse bilemez. Yüce Allah’ın takdiri olduğunu asla unutmamamız gerekiyor. Bir geleceğimiz olduğunu asla unutmayalım.

 

Uzay araştırmacısı olarak unutmamamız gereken bir şey var. Gizemli olduğu kadar tespit edilemeyecek kadar büyük ve güçlüdür. Çekim gücü ile çevresinde ne varsa içine çekerek yok eder. Sonsuz enerji kaynağı olduğu görülmektedir. Yaşamımız boyunca onu görenler olmadığı gibi devasal boyutta olan gezegenleri yok ettikleri bilinir. Çekim gücü öyle güçlüdür ki gezegenleri tek seferde yutarak yok eder. Yıldızların oldukça büyük olduğunu unutmamalıyız. Onların bile korktukları bir şey varsa karadeliklerdir. Büyükleri oldukça çok konuşulduğu gibi günümüzde onlar hakkında fazla bilgi değiliz. Boyutları büyük olduğu gibi hayatlarını içine çekiyorlar.

 

Solucan delikleri evrende bir noktadan başka noktaya açılan kapı olduğu unutulmamalı. Geçiş yaptığı gibi içine çektiklerini başka yerden çıkarmaktadır. Günümüze kadar keşfedilmemiştir. Yaşamsal olarak sonsuza dekte anlayamayacağımız bir sır olacaktır. Karadeliklerin gücünü görsel olarak gördüğümüz zaman anlayabiliriz. Tarih boyunca tartışılan ama asla çözüme ulaştırılamayan buluşlardır.

 
Toplam blog
: 7
: 27080
Kayıt tarihi
: 01.12.14
 
 

Felsefe ve fizik alanında oldukça merak saran bir insanım. Lise eğitiminden sonra kendi kişisel g..