Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Kıyamet tarihinde güncelleme

Kıyamet tarihinde güncelleme
 

Bütün Dünya 21 Aralık tarihine kitlenmiş durumda. Yalan, gerçek, doğru, yanlış bir sürü söylentiler var. Gerçekten de Niburu gezegeni var mı? Dünya’nın yakınından geçerek felaketlere yol açacak mı? Yoksa Dünya diğer gezegenlerle bir sıralamaya girerek bir manyetik etki altına mı girecek? Yoksa hiç bir şey olamayacak ve gündelik hayatımıza devam mı edeceğiz? Bir çoğumuz söylentileri ciddiye almıyoruz. Bazıları var ki işi ciddiye alıyorlar ve bir sürü hazırlık yapıyorlar. Kendisi ve yakınları için sığınak, gıda ve enerji stoğu yapanların sayısı da hiç azımsanmayacak derecede.

Eğer hesaplanan tarih doğruysa Maya takvimine göre 21 Aralık’ta bir dönüm noktasından geçilecek. Ve o gün beklenen felaketler gerçekleşecekse konuya bir açıklık getirmek gerekir. Bana öyle geliyor ki Mayalar takvimlerini bizi düşünerek değil kendi işlerine göre oluşturmuşlardır. Ben bir takvim yapsam bundan yüzlerce yıl sonra yaşayacak, adını hiç bilmediğim uygarlıklar için değil kendi inanışlarım ve bilgim doğrultusunda kendi halkım için yapardım. Demek ki Mayalar da kendileri için yaptılar. Demek ki bizim şimdi 21 Aralık dediğimiz tarih onlar için kendi coğrafyalarına ait olan bir tarih olmalı. Yani Güney Amarika’ya uygun bir tarih. Öyleyse eğer felaketler 21 Aralık tarihinde başlayacaksa ve bunu öncelikle Güney Amerika görecekse biz o saatlerde artık günü geçirmiş, felaketlerin başlamamış olduğuna sevinerek gece rahat bir şekilde yatağımızda uyuyor olacağız. Felaketler bizi ya yatağımızda yakalayacak ya da 22 Aralık’ta uyandığımızda her şeyin farkına varacağız. Aldığımız ekmekleri yemiş suyu içmiş, sığınaktan çıkmış mumları yakmış olacağız. Eyvah, EYVAAAAH.

Size küçük bir sır vereyim. Ben, bu tarihlerde ne küçük ne de büyük bir kıyamet beklentisi içinde olanlardanım. Çünkü görünürde yabancı bir gezegen yok. Ayrıca Dünya’nın bir sıralamaya girmesiyle felaketlerin başlayacağına da inanmıyorum.

İçiniz rahat olsun!

Bir daha görüşemezsek hoşçakalın tüm dostlar. Eğer kalabilirseniz !!!    :))

 

Ertunç Alpman

 

  

 
Toplam blog
: 42
: 1605
Kayıt tarihi
: 06.09.11
 
 

20. yüzyılın 2. yarısında bu dünyada doğdum. Eğer layık görürseniz insan diyebilirsiniz bana. Yük..