Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '08

 
Kategori
Basketbol
 

Kız basketbolunda Fenerbahçe şampiyon: Bu kez Fenerbahçe çıldırdı

Kız basketbolunda Fenerbahçe şampiyon: Bu kez Fenerbahçe çıldırdı
 

Kız Basketbol Liginde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan maçta Fenerbahçe Galatasarayı 74-62 yenerek şampiyon oldu.

Seride 2-2’lik eşitlik vardı. Fenerbahçe bu galibiyetiyle durumu 3-2’ye getirerek işi bitirdi. Fenerbahçe maça seyircisini arkasına alarak hızlı başladı. Fenerbahçe’nin bir eksiği vardı. O da antremanlarda fazla üçlük çalışmamasıydı. Fazla üçlük denemediler, denediklerinde de başarılı olamadılar. Madalyanın öbür yüzüne baktığımızda da üçlük çıkalı mertlik bozuldu ve kız olsun erkek basket takımı olsun kolaycılığa kaçtığında hep üçlük atıyordu.

Fenerbahçe’nin yenmesindeki en önemli sebebi iyi bir antranörü olmasıydı. Her branşta iddialı olan fenerbahçe’nin antranörü iyi olduğunda Fenerbahçe’yi tutabilene aşk olsun. Yabancılarımız çok iyidi. Phondextier harikaydı. Nevriye kötüydü. Fenerbahçe takım oyununu iyi oynayan bir takım. Artık Fenerbahçe Avrupa’dan sonra ligde de fırtına gibi esmeğe devam ediyor ve 3 sene üst üstte şampiyon oldu.

Fenerbahçe Spor Klübü yatırımının karşılığını hem basketbolda hem futbolda son beş senedir alıyor. Geçen sene kazanılan kupaların ardından bu sene de kupa koleksyonlulara devam ediyor. Galatasaray ise kapasitesinin yettiği kadar oynadı. Onlar da sahalarında bizi yenmelerine rağmen bize yetişemdiler.

Fenerbahçe her dalda farkı açıyor. İlerleyen senelerde de bizi güldürmeye devam edecektir.Fenerbahçe bir şampiyonluk kaybediyorsa orda Fenerbahçe’nin suçu vardır. Diğer takımlarının bir artısı yok . Bu artık TÜRKİYE’NİN GERÇEĞİDİR.

Mardinli Ergin

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..