Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '14

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kıza nasıl çıkma teklifi edilir?

Kıza nasıl çıkma teklifi edilir?
 

Kıza nasıl çıkma teklifi edilir? Sorusu bir erkeğin aklına ne zaman gelir? Tabi ki bir kızdan hoşlandığı ve onunla ilişkiye başlamak istediği zaman.

Her erkek hoşlandığı kızla sevgili olmak, onunla güzel vakit geçirmek ister. Kim istemez ki? Ama durum bazen istediğimiz şekilde ilerleyemeyebiliyor. Bazen hoşlandığımız kızı elde etmek isterken tökezleyebiliyoruz. Özellikle kıza çıkma teklifi ederken.

Bir Kıza Neden Çıkma Teklifi Edilir?

Kalbimizin hızlıca çarptığı o an var ya, hani sevdiğimiz kızı gördüğümüz an. İşte o anda içimizde kocaman bir dürtü oluşur. İçimizdeki dürtü der ki: "O kızı istiyorum." Dürtülerimiz bize bunu söylerken biz ne yapacağız? Kıza yaklaşmaktan ya da onunla konuşmaktan korkacak mıyız?

O kıza çıkma teklifi etsen en fazla ne olabilir? Sana tokat mı atacak? En fazla "Ben seni yeterince tanımıyorum." ya da "Ben seni arkadaş olarak görüyorum." der.

Şimdiye kadar hoşlandığın kızla güzel bir ilişki kurmanı hep içindeki korkular engelledi. Sen o korkulara boyun eğmeye devam mı edeceksin?

Tabi ki kızla aranızda hiçbir paylaşım yokken gidip ona çıkma teklifi etmen büyük ihtimalle reddedilmene neden olacaktır. Şimdi sana hoşlandığın kıza kolayca çıkma teklifi edebilmen için tavsiyeler vereceğim.

Kıza Çıkma Teklifi Etmek İçin Ne Yapmalısın?

Kıza çıkma teklifi etmeden önce yapman gereken bir şey var. O kızı etkilemek. Eğer kız senden etkilenmezse çıkma teklifini reddedecektir. Kızı etkilemek için yapman gerekenler:

1) Kıza özel olduğunu hissettir.

Kadınlar yanında özel hissettikleri erkeklerle zaman geçirmek ister. Kadına senin yanındayken dünyanın en özgür, en mutlu insanıymış gibi hissettirmelisin. Bunu yapmak için kıza bir kaç güzel iltifat et. Ona iltifat ederken gözlerindeki sevgi parıltısını görsün. Ama sadece ilgi göstermek yeterli olmaz. Bu nedenle ikinci maddeye geçelim.

2) Kız kendini sana bağımlı hissettir.

Kızda bağımlılık yaratmak için bazen ona kendini yetersiz olduğunu hatırlatmalısın. Senin yanında bu eksik özelliklerini tamamladığının farkına varmalı. Bu şekilde ilacının sende olduğunu düşünür. Kısacası ona iyi duyguların yanında bazen de kötü duygular hissettirmelisin. Şunu unutma ki sürekli (+) ya da(-) kutup olursa birbirini iter. Fakat bir(+) bir (-) olursa kutuplar birbirini çeker. İşte kızı etkilemek için yapman gereken şey bu şekilde zıt kutuplar yaratmak.

 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..