- Kategori
- Çocuk Psikolojisi
- Okunma Sayısı
- 1236
Kızım başbakan olursa..

Kızım bu sene 6.sınıfa gidecek. iki sene önce aramızda geçen hoş bir diyoloğu sizlerle paylaşmak istiyorum..
Kızım kendini ifade edebilen sosyal dışa dönük kendine özgüveni olan rahat duygularını açıkca söyleyebilen bir çocuktur. Her anne baba gibi tek istediğimiz iyi bir eğitim alıp kendi ayakları üzerinde durabilecek bir mesleğe sahip olması.
Ders çalışırken ben anne olarak biraz daha fazla başında gevezelik yapıyorum sanıyorum işi baştan sıkı tutsun diye.. Her anne baba çocuğuna doktor ol mühendis ol öğretmen ol vs vs bir sürü meslek söyler..Bende kızıma dedim ki Başbakan ol.
Birgün ders çalışıyordu.. sağa sola kaytarmaya başladı... Hadi hadi dedim böyle çalışmakla başbakan olunmaz. Daha çok çalışman gerekiyor dedim.Hem sen başbakan olunca ben senin yanından hiç ayrılmayacağım sürekli seninle gezeceğim diye espri yaptım.
Bana ne dese beğenirsiniz..'' Başbakan olunca senin benim yanımda ne işin var .Anne lütfen beni kullanarak meşhur olmaya çalışma'' demezmi.
ZAMANE ÇOCUKLARI İŞTE LAF YETİŞMİYOR.
Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.
