Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Kızının İsteği Üzerine Peri Ağacı Yapan Baba

Kızının İsteği Üzerine Peri Ağacı Yapan Baba
 

Çocuklarımızın hikaye kitaplarındaki gördükleri fantastik evler oldukça dikkatlerini çekmektedir ve kendi yaşam tarzında da olmasını istemektedirler. Bir video sanatçısı baba ufak kızının peri ağacı isteğini kırmaz ve odasını masallardaki gibi bir görünüme kavuşturdu. Disney'in kitabından esinlenerek yaptığını söyleyen baba odanın değişiminden sonra kızının oldukça mutlu olduğunu görmüştür. Yüksek bir bütçe ile girdiği bu iş tam 18 ayını alarak kafasındaki tasarımı odaya yapmakta başarılı oldu.

Ağacı hayata geçirmeden önce ufak bir eskiz çalışması yaparak nasıl bir yol izleyeceğinin planını yaptı. Çelik çubukları ağacın damarları gibi duvarın kenarlarından dikerek daha sonra tel bir boru ile üstünü kapatarak emniyetini almıştır. Daha sonra içine elektrik tesisatını hazırlayan baba suya dayanıklı ışıklar kullanarak peri camlarını ve kapılarının ışıklandırmasını yaptı. Ne kadar zorlansa da pes etmeyen baba kalıbı bitirdikten sonra renklendirmeye girdi. Yaprakları kağıt havlu ile yaparak, parkelerinde değişmesi gerektiğini düşünerek iş gücünü biraz daha zorlaştırdı.

Projeyi bitirdikten sonra gördüğüne kendi bile inanamayan cesur baba kızına hayatında unutamayacağı bir hikaye bıraktı. Bu güzel ve düşünceli davranışı minik güzeli oldukça sevindirdi.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..