Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kızla konuşulacak konular bulmakta neden zorlanıyorsun?

Kızla konuşulacak konular bulmakta neden zorlanıyorsun?
 

Kızla konuşulacak konular bulmak isteyen bir erkek olman gayet normal bir şey. Sonuçta kadın ve erkek birbiri için yaratıldı. Birlikte olabilmek için de birbirimizi tanımamız gerekir. Peki birbirimiz tanıyana kadar konuşurken konu bulmakta sıkıntı çekmez miyiz?
 
Tabi ki çekeriz. İşte tam da bu noktada sana birkaç ipucu vererek derdine derman olmak istiyorum. Kızla konuşulacak konular bulmak aslında sandığın kadar zor değil.
 
Kızla nasıl konuşulur?
 
Kızla konuşurken kendini iyi ifade edebilmelisin. Konuşurken "ııııııııııı" gibi sesler çıkarmamalısın. Yavaş bir şekilde konuşmalı ve "ıııııııııı" gibi garip sesler çıkarmak yerine derin bir nefes almalısın. Kız senin nefes sesini duymalı.
 
Sana burada kızla konuşabileceğin birkaç sohbet konusu vermeyeceğim. Çünkü buna hiç gerek yok. Bir kızla her şey hakkında konuşabilirsin. Yeter ki kızın sana verdiği malzemeleri iyi değerlendir.
 
Kızla 1 saat boyunca nasıl konuşursun?
 
Diyelim ki "En sevdiğin şey nedir?" diye bir soru sordun ve kız:
 
"Resim çizmek!" dedi.
 
Bu durumda resim konusu üzerine 1 saat boyunca konuşabilirsin. Nasıl mı?
 
Kıza sorular sormaya başlayarak. Böylece kıza kendini anlattırmış ve aranızda derin bir bağ kurmuş olacaksın. Kadınlar konuşmak ister. Sen de onu dinleyeceksin. Tabi ki arada sorular soracaksın.
 
"Resim çizmekten hoşlandığını ne zaman fark ettin?"
 
"Resim çizmek sana nasıl duygular hissettiriyor?"
 
"Dünyanın en iyi ressamı olsaydın nasıl bir tarzda resimler çizerdin?"
 
"Hayatı bir resme benzetirsen kendi hayatının resmini çizecek olsan hangi figürleri kullanırdın?
 
Bu şekilde kızla istediğin kadar konuşabilirsin. Bunu yapabilmek için de tabi ki biraz yaratıcı olmak gerekiyor. Buradaki sorular sıradan sorular değil fark ettiysen. Aslında azıcık bir konuşmayla kıza diğer erkeklerden ne kadar farklı olduğumuzu hissettiriyoruz. Kızla Konuşulacak Konular hakkında daha da bilgilenmeni tavsiye ediyorum.
 
 
Toplam blog
: 36
: 63539
Kayıt tarihi
: 14.12.13
 
 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunuyum aynı zamanda felsefe üzerine yüksek lisans yapıy..