Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '11

 
Kategori
Aile
 

Kızlarıma Yansımalar 6.Bölüm

Kızlarıma Yansımalar 6.Bölüm
 

Sevgili kızlarım bugün size altıncı seslenişimde 46. yaşımı dolduruyorum. Hayatımın neresindeyim bilemiyorum, insan yaşadığı anı sadece gözlüyor yaşıyor diyebilirim. Ne geçmiş, ne gelecek sadece soluk aldığımız an. Gerisi bir rüya ve hikaye.

Doğum günlerinin vazgeçilmesi hediyelerdir. Hediye almak insanı motive eder mutlu olmasını sağlar. Sizlerin doğum günlerinizde gözünüzün hediyelerde olduğunu, hediye düşkünü olduğunuzu belirtmek isterim. 46. yaşını dolduran babanızın en kıymetli hediyesi ne olabilir?

Benim için en güzel hediye anne ve babamla 46 yılımı beraber geçirmektir. Bu mutluluğun karşılığı yoktur, umarım sizlerde anne ve babanızla uzun yıllar beraber yaşarsınız. Sevgili kızlarım bu söylemlerimi ileri yaşlarda daha iyi anlayacaksınız, bu mutlulukların maddi karşılığının olmadığını hissedeceksiniz. Çevremizde genç yaşta anne, babalarını, çocuklarını kaybedenleri görüyor üzülüyoruz. Her geçen gün, her aramızdan ayrılan kişi bize bu olguyu hatırlatıyor. Sahip olduklarımız için şükrediyoruz.

Bizim sülale genelde hep uzun yaşamış. Anneannem, dedem ( babamın babası ), babamın teyzeleri, annemin dayıları amcaları hepsi seksen yılı devirmiş. Babaannem (kadın rahatsızlığından), diğer dedem ( annemin babası, kanserden ) hastalık nedeniyle genç ayrılmış bu dünyadan. Bizler ne kadar yaşarız bilmiyorum, ama genlerimizde uzun yaşamak var. Ayrıca annenizin büyükleri de uzun yaşamış. Sadece anneannenizin babasında şeker rahatsızlığı olduğu ve genç yaşta vefat ettiğini biliyoruz.

İkinci bir hediye de sizlerle birlikte olmak. Sizlerin yanımda olmanızın da mutluluğu paha biçilmez. Allah bizleri de, gelecek kuşak torunlarımızı da mutlu etsin.

 
Toplam blog
: 487
: 1730
Kayıt tarihi
: 01.04.07
 
 

1965 İstanbul doğumluyum. İTÜ Elektrik mühendisliğinden mezun oldum. Özel sektörde Kalite Bölümünde..