Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '10

 
Kategori
TV Programları
 

Kızlarımıza kıymayın efendiler

Nurgül Yeşilçay hepimizin tanıdığı güzel yüzlü sanatçı. Bir başka sanatçı olan Cem bey ile evlendi nur topu gibi bir oğulları oldu Allah bağışlasın. Türkiye onu Asmalı Konak isimli diziyle tanıdı veya ününe ün kattı. Değerli Nurgül hanım kimsenin cesaret edemediği evlilik kavramını seçti bunlar takdire şayan olanlardı. Fakat evlendikden sonra bir de oğlun oldu senin tabiki işini sanatını icra etmeye devam edeceksin ama gel gör ki benim daha önce yazdığım blogda Tv dizilerinin bırakın toplum ahlakını oynayan gencecik kızlarımızın 5 yıl 10 yıl sonraki yaşamlarında sırf dizilerdeki sevişme ve öpüşme sahnesini çektikleri için travmalar yaşayabilceğini çocuklarının yıllar sonra psikolojilerinin bozulabileceğini yazmıştım. Şimdi sana seslenmek istiyorum sevgili Nurgül hanım Cem bey ile evlendin Allah bağışlasın oğlunuz oldu. Bu çocuk büyüyecek büyüyecek ve delikanlı olacak senin filmlerini dizilerini merak edecek bir gün. Anneciğim dicek haydi senin şu filmlerinin kasetini koyda izleyelim dediğinde ve izlediğinizde sen yere bakarken o çocuk psikolojik travma geçirmicek mi sanıyorsun? Sanat adına böyle yapmam gerekiyordu savunman o çocuğun yıkımını engelliyecek mi sanıyorsun?

Lütfen duyanlar duymayanlara anlatsın okuyan okumayanlara anlatsın sırf şöhret olma uğruna nefret ettiğim sanat için sözünün uğruna yapmayalım böyle şeyler kendimize çeki düzen verelim. Bir sözümde size senaristler, yapımcılar veya yönetmenler her kimseniz en azından bizim örf ve adetlerimizi göz önüne alarak varsa yapacağınız dizi ve sinemalarda öpüşme, sevişme sahnesi varsa çekmeyin sırf ticari kazanç fazla olsun uğruna harcamayın gencecik kızlarımızın geleceğini. O çekmezse başkasını bulurum zihniyetini ortadan kaldırın yani siz istemeyin o sahne çekimlerini.Ya konusu aşk olsa dahi şartmı yatak sahnesi sizce? Para için ise o sahneler merak etmeyin ailelerin hiç birisi izlettirmiyor gözler kapanıyor arkadaşım kanal değişiyor o an. Yani izlenmiyor toplum tarafından.

Bana yobaz diyebilirsiniz, bağnaz, geri kafalı diyebilirsiniz ne derseniz deyin bu toplumun %99, 99'u tasvip etmiyor o sahneleri. Ailece izlenecek filmlere hasret kaldık ne yazık ki! Zaten bu yakıştırmaları yapan kişiler aslında düşünürlerse kızlarının, bacılarının, analarının yanında film izlerken nasıl utandıklarını anladıklarında işte bana yakıştırdıkları bağnazlık, geri kafalılık, yobazlık gibi terimlerin aslında kendilerindede olduğunu anlıyacaklardır.

Saygılarımla.

 
Toplam blog
: 61
: 730
Kayıt tarihi
: 19.06.09
 
 

En uzun gece olan 21 Aralık'ta rahmetli annemin dediğine göre oldukca yağmurlu bir gecenin sabahı..