Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Mülkiye İşletme mezunuyum ve aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Maliye Bömlümünde doktora öğrencisiyim. Emekliyim ve yarı zamanlı olarak Kurumsal Kaynak Planlaması konusunda Mali Danışmanlık, eğitmenlik, editörlük, çiftçilik yapıyorum. Muhasebeyi hayattaki borç ve alacak eşitliği olarak görüyorum ve ilişkilerin, duygu ve dü..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Evlenme ehliyetiniz var mı?

Merhaba Olcay Hanım; Aynı haberi ben de sizin duygularınızla okuyup hayal kırıklığına uğrayanlardanım. Konuyla ilgili olarak "Evlilik Okulu" adıyla ciddi bir proje de hazırladım ama maalesef devletten yetkili bir kişi veya kuruma ulaşamadım. Ulaşmak için belki yeterince çaba göstermedim veya doğru kişilere ulaşamadım, bilemiyorum. Ancak hala konuyla ilgili bu projemin en kısa sürede hayata geçmesini umut ediyorum.

11 Şubat 2015 23:57
Alevileri Gayri Müslim olarak gören Fatih Portakal Paketi

Sevgili Tekin; Keşke "yanlış anlamışsınız, yanlış duymuşsunuz veya yanlış yazmışsınız" diyebilseydim... Yazdığınız paket eleştirinize "kesinlikle yetmez ama evet" demekle yetiniyorum. Teşekkürler...

02 Ekim 2013 01:56
Bazı satır başları ile 89.Yıl Cumhuriyet kutlamalarının özeti

Sayın Volkan; Yazınızla ilgili iki eleştirim var. İlki bir köşe yazısı olarak metnin uzunluğu, ikincisi de konuların çeşitliliği... Cumhurun olması gereken nitelikleri yanında Cumhur Reisinin ve vekillerin olması gereken nitelikleri, Cumhuriyetin nasıl kutlanacağı, Cumhur Reisinin türbanlı karısının kutlamalara katılması ise bambaşka konulardır. Sadece bir konuya yorum yapmak diğerlerini zımnen kabul etmek anlamı taşır ki bu da gerek yazar, gerekse okuyucu tarafından ciddi anlamda sakıncalıdır. Yazınızda % 10 yeni fikir, % 40 olay, % 40 yorum vardır. Yeni fikrin (CHP'nin gömülmesi) yeterince işlenmediği, olaylardaki bilginin doyurucu olduğunu, ancak yorumların önemli bir bölümüne katılmadığımı belirtmem gerekir. Mesela CHP'yi eleştirirken TGB'yi "çoluk çocuk" olarak nitelemeniz şık olmamış. Ancak diğer konuları böyle kısa anlatmak ve yorumlamak mümkün değil. Yazınıza sadece "eleştirel" boyutuyla, yerim kadar yazabildim, artıları diğer okuyuculara bıraktım. Elinize sağlık, Teşekkürler.

04 Kasım 2012 11:39
 
Toplam blog
: 64
: 968
Kayıt tarihi
: 28.10.07