Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '08

 
Kategori
Futbol
 

KKTC futbolundan notlar....

KKTC 1.Futbol liginde bu hafta son maçlar oynanacak. Şampiyon gönyeli bu hafta oynayacağı yeniboğaziçi maçını da kazanırsa namağlup şampiyon olacak. Ligin dibindeyse yenicami-lapta maçı var. Maçı kazanan ligde kalacak. Bundan dolayıda heyecanı ve tansiyonu yüksek bir maç olması bekleniyor. Maç laptada oynanacak, beraberlik olması durumunda lapta ligde kalacak.

Bu sezon büyük bir çıkış yapan gönyeli Kıbrıs' ta bir ilk konumunda. Şöyle ki, diğer kulüpler futbolu tek başına idare etmekte zorlanırken, gönyeli futbol, basketbol, darts ve diğer branşlarında başarıdan başarıya koşuyor. Eğer gönyeli erkek futbol takımı ligdeki son hafta maçını da kazanarak hem namağlup lig şampiyonu hem de federasyon kupasını alan ekip olacak. Sezonu iki kupayla kapatan gönyelinin bayan futbol takımıda bulunuyor.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Bayanlar Futbol ligi düzenliyor. 7 mayısta başlayacak ligde şimdilik 6 takım mücadele edecek, ilerleyen zamanlarda bu sayının artması bekleniyor, e hade bakalım hayırlısı. 1.futbol liginde günden güne bir seyirci azalması var, eğer bayanar futbol liginde seyirci artarsa hiç şaşırmayın...

 
Toplam blog
: 18
: 696
Kayıt tarihi
: 10.04.08
 
 

18 Yaşında bir universite öğrencisiyim. Yazmayı seviyorum. Bu alanda kendimi geliştirmek için onl..