Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

07 Temmuz '09

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Klasik Müzik Oda Orkestrası A.K.M.’de

Klasik Müzik Oda Orkestrası A.K.M.’de
 

AKM'de BEDİA MUAVVİT SALONUNDA İTÜ’DEN MÜZİK ZİYAFETİ

10. Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi Bedia Muvahhit salonunda klasik müzik şöleni ile devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Klasik Müzik Kulübü Oda Orkestrası A.K.M.’de sahne aldı. Gösteride keman, klarnet, flüt gibi müzik aletleri kullanıldı. Yapılan muhteşem gösteri yaklaşık bir saat sürdü.

Kerem Esemen şefliğinde yapılan müzik şöleninde; Esemen’e Beyhan Öztürk (Keman), Ulaş Akgün (Piyano), Cansu Kalaycıoğlu (Klarnet) ve Selen S.Değirmenci (Şan) eşlik etti.

Muhteşem orkestra, gösteri sonunda çok beğenildi ve ayakta alkışlandı. Konser sonunda orkestra şefi Kerem Esemen’e teşekkür plaketini veren Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral böylesine güzel bir müzik şöleni dinlettiklerinden dolayı orkestra şefi Kerem Esemen’e ve orkestra üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaynak ve Fotoğraflar: Büyükçekmece Belediyesi Kültür Hizmetlerinden bana aktarılan bilgiler ve gözlemlerimden oluşuyor..

Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali

<ımg title="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" alt="Büyükçekmece Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali" src="http://i2.ytimg.com/vi/-8PQCzYdu2U/default.jpg" qlicon="-8PQCzYdu2U"> VİDEO İzle!

Melekler yüreğinden öpsün Büyükçekmece..

Sabiha Rana

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..