Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Klavye Delikanlıları Finale Gidiyor

Klavye Delikanlıları Finale Gidiyor
 

Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ve usta oyuncu kadrosu ile büyük umutlar bağlanan dizi ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi ratinglere baktığımızda dizinin hep beş ve altıncı sırada yer aldığını görüyoruz.

Dizinin oyuncu kadrosuna baktığımızda Rasim Öztekin, Cengiz Küçükayvaz, Filiz Taçbaş gibi iyi bir kadroya sahip. Ben hatayı şurada görüyorum bu usta oyuncular dizide çok aktif değiller, toplasanız dizi içinde oynadıkları süre beş altı dakikayı geçmiyor ve kendi performanslarını gösteremiyorlar. Senaryo ekibinin bu oyuncular üzerine ağırlık vermesinde fayda var.

Bir diğer gözüme çarpan nokta ise Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Kuzen Volki karakteri, izleyici bu karakteri hareketleri ve yapaylığından dolayı sevmedi itici bir yönü var. Kuzen Volki karakteri biraz daha doğal olsa izleyiciler daha kolay benimseyecekler.

Ayrıca, dizinin yayın günü uygun bir gün değil çünkü karşısında çok güçlü yapımlar ve kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip diziler var. Bu dizinin yayın günü cumartesi veya pazar olursa izlenme sayısında artış olacaktır.

Eğer böyle giderse dizi uzun ömürlü olmayacak 4 bölüm sonra final yapacaktır. Umarım yapımcılar biran önce dizinin senaryosunda değişiklik yapar ve bu kadar iyi bir oyuncu kadrosu olan diziye yazık olmaz…    

   

 
Toplam blog
: 29
: 262
Kayıt tarihi
: 08.10.15
 
 

Hikaye Tasarımcısı ..