Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mart '14

 
Kategori
Astroloji
 

Koç Burcu Yeniayı ve Nisan Ayına Astrolojik Bakış…

Koç Burcu Yeniayı ve Nisan Ayına Astrolojik Bakış…
 

30 Mart 2014 Pazar günü, Astrolojik yeni yılın ilk Yeniayı Uranüs eşliğinde gerçekleşecek…  

 Ay’ın Yeniay evresi yeni başlangıçlara, hayatımızda adım attığımız yeni bir döneme işaret eder. Koç burcu ise cesareti ve girişim ruhunu, risk alarak hedefe yönelmeyi ve yapılmamış olanı gerçekleştirebilmeyi ifade eder. Uranüs, elektrik bulunduğu yıl keşfedilmiştir ve Kova burcunun gezegenidir.  Bilimsel konuları, teknolojiyi, değişimi ve bağımsızlığı temsil eder. Ani ve beklenmeyen şekilde gerçekleşen yenilikler, farklı ve yeni olanı ortaya koyarak devrim yaratma, baskıya isyan etme cesaretini göze alabilme enerjisi Uranüs’le ilgilidir.

 Ülkemizde yerel seçimlerin yapıldığı gün gerçekleşen ve Astrolojik yılın ilk yeniayı olarak özel bir başlangıç ifade eden bu Yeniay, seçimlerin öngörülemeyen bir şekilde sonuçlanabileceğini, beklenmedik ve şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşılabileceğini ifade ediyor. Mars ve Satürn Retroları geçmişle ilgili konuları ve gecikmeleri beraberinde getiriyor. Yapılan hesaplarda ve sayımlarda gizli ve yanlış sonuçlar olabilme ihtimali, insanlığın değişim cesareti gösterebilme potansiyelini ve farkındalığını uyandırıyor.

12 Nisan 2014’te Koç burcundaki Uranüs’le Oğlak burcundaki Plüton’un kare açısı kesinleşiyor. Geçtiğimiz yıl gezi olayları sırasında da etkileşimde olan bu zorlu göksel etkiler, seçim sonrası ülke ve dünya gündeminde ses getirici gelişmeler olabileceğini vurguluyor.  Özel hayatımızda da belli konularda, ani ve kontrolümüz dışında gelişen olaylarla karşılaşabiliriz. Adaleti ve ilişkileri temsil eden Terazi burcundaki Mars retrosu tüm bu etkilerle birlikte, geçmişle hesaplaşmamızı ve farklı bakış açılarıyla yaşadığımız olayları gözlemleyebilmemize yardım ediyor.

 Yeniayın Dolunay evresi,  15 Nisan 2014 ’te Ay tutulması’yla birlikte Terazi burcunda gerçekleşiyor… Tutulmanın etkilerini Nisan ayı başından itibaren hissetmeye başlayacağız. Seçimde başlatılan girişimler ve alınan kararlarla ilgili bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Doğal afetler gündeme gelebilir. Doğum haritamızda tutulmanın etki gösterdiği alanlarda bazı gerçekler öğrenebilir, yeni kararlarla birlikte hayatımızda yeni bir döneme adım atabiliriz. İlişkilerimizi ve değer verdiğimiz kişileri, yaşadığımız gelişmelerle birlikte gözden geçirerek, hayatımıza devam etmek istediğimiz insanların kimler olması gerektiğine karar vereceğiz.

 20 - 25 Nisan 2014 tarihleri arasında; Uranüs, Mars, Plüton ve Jüpiter arasında büyük kare açı kalıbı meydana gelecek. Ülkemizin dış ülkelerle olan ilişkileri ve dünya basınındaki yeri, yaşayacağımız gelişmelerle birlikte farklı bir yer kazanmaya başlayacak… Politik gündemde mücadeleli bir sürece işaret eden bu açı, Halk’ın bağımsızlık için mücadele edeceğini vurguluyor. Tüm bu etkiler, halkın genel davranışları, dış ülkelerle ilişkiler, mitingler ve eylemler, hukuki konular ve tahliyeler, çocukların ve gençlerin eğitim hayatı, eğlence sektörü, borsa endeksleri ve borsadan kazanılan gelirler, millet meclisi ve ülke kamuoyunda yer alan büyük topluluklarda yaşanacak zorlu gelişmelere işaret etmektedir.

29 Nisan 2014’te Boğa burcunda Yeniay ve Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının etkilerini önümüzdeki 6 ay boyunca izlemeye devam edeceğiz. Hükümetin gizli düşmanları, göstericiler, hapishaneler ve suçlular, gizli servisler ve gizli yürütülen işlerle ilgili ilginç gelişmeler yaşanabilir. Bu zamana dek gizli kalmış bazı bilgiler açığa çıkabilir ve gündemde büyük yankı uyandırabilir. Tüm bu etkiler yalnızca ülkemize değil, dünyaya ve insanlığa büyük ve güçlü bir değişim getirecektir.  Karşılaşacağımız zorluklar, eksiklerimizi ve hatalarımızı görerek, yenisini ve daha iyisini yapabilmemiz için bizlere yol gösterecektir.

 Güney ve Kuzey ay düğümlerinin Koç-Terazi aksında bulunması, insanlarla olan ilişkilerimizin karmik önemini vurguluyor.  Olayları yalnızca kendi açımızdan değerlendirerek, karşımızdaki kişilerin düşüncelerini önemsemeden bencilce atacağımız her adım, yaşadığımız zorluklarla tekrar karşılaşmamıza ve ödediğimiz bedellerin her seferinde daha da zorlaşarak hayatımızı olumsuz etkilemesine neden olacaktır. Bireysel hareket etmek yerine ilişkilerle bir bütün olabilmek, karşımızda ki kişinin isteklerine saygı duyabilmek ve ona haksızlık etmemek, eşit koşullarda yaşadığımızı unutmadan kendimizi diğer insanlarla bir bütün olarak görebilmek, yaşadığımız sürecin gelişimlerle dolu olmasına imkan verecektir.

Sevgi, Umut ve Işık’la…

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..