Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '16

 
Kategori
Astroloji
 

Koç Burcunda Yeniay & Burçlara etkileri (7 Nisan 2016)

Koç Burcunda Yeniay & Burçlara etkileri (7 Nisan 2016)
 

7 Nisan 2016 Perşembe günü saat 13:23’te Koç burcunda Uranüsyen Yeniay gerçekleşiyor. Yeniay haritasında Aslan burcu yükseliyor ve Satürn’ün dahil olduğu büyük ateş üçgeni dikkat çekiyor. Yeniay yöneticisi Mars, Satürn etkisi altında Neptün’den tesir alıyor. Yeniay’ın etkilerini yoğun bir şekilde 7 – 10 Nisan tarihlerinde hissedeceğiz.

Stresli bir Mart ayını geride bıraktık ve Nisan’ın gelişiyle birlikte güneş ışınları ruhumuzu yaşam enerjisiyle doldurmaya başladı. Baharın cıvıltılı coşkusu yaz hayallerini ve güzel umutları beraberinde getiriyor. Daha önce yapmadıklarımızı yapmak, farklı şeyler denemek ve bilmediğimiz yollara girmek için güçlü bir istek duyabiliriz. Gökyüzündeki yıldızlar da sınırlarımızı kaldırarak fark yaratmamızı destekliyor. Özgüvenimiz, cesaretimiz ve motivasyonumuz fazlasıyla yüksek… Kendimizi göstermemiz gereken alanlarda iddialı adımlar atabilir, cesur davranabilir ve geleneklere meydan okuyabiliriz.

Hayatımızın her alanında bu cesaretin değiştirici gücünü kullanmalı ve sınırları kaldırmalıyız. En çokta pürüzlerle karşılaştığımız ve sorun yaşadığımız konuları kararlı bir şekilde çözmek bugünlerde daha kolay olacaktır. Biz olduğumuz yerde kalmak istesekte gökyüzü enerjileri buna izin vermeyecek gibi görünüyor. “ Aniden gelişen şaşırtıcı gelişmelere hazırlıklı olmalıyız. “ Düzen bozan durumları ilk etapta sorun gibi algılasakta, çok daha iyi sonuçları yaşamımıza getirdiğini zaman eşliğinde görebileceğiz.

Yeniay’ın başrolünde yer alan Uranüs, elektrik bulunduğu yıl keşfedilmiştir. Bilimsel temalar, teknolojik gelişmeler, ani ve radikal değişim, reform, isyankar duygular ve başkaldırı yine Uranüs’le ilişkilidir. Bu yeniayla birlikte özel hayatımızda, ülke ve dünya gündeminde mevcut düzeni değiştirmeye yönelik eylemler, ayaklanmalar gündeme gelebilir. Satürn etkisi tüm bu değişimlerin kalıcı olacağını, geleneksel kuralları radikal düzenlerle yenilenemenin tam zamanı olduğunu gösteriyor. Normal süreçlerde garip ve anormal gelen her türlü tepki süreç boyunca daha kolay kabul görebilir. İstikrarlı, cesur ve yenilikçi adımlar kalıcı sonuçları beraberinde getirebilir.

Süreç boyunca dikkat etmemiz gereken en önemli etki Mars ~ Neptün karesi olacak… Bu görünüm hata yapmamıza, yanlış yola girmemize ve gerçekleri göremememize neden olabilir. Dalgınlık, uyuşukluk, harekete geçmekte zorluk görülebilir. Bahar yorgunluğu ve mevsim geçişi sürecini kolayca atlatmak için düzenli spor yapmak, bol su içmek ve sağlıklı beslenmeye özen göstermek gerek… Aksi takdirde bu görünümle birlikte kendimizi halsiz ve bitkin hissedebiliriz. Sağlık olarak; yüksek tansiyona, migren ataklarına, baş ağrılarına, yüz bölgesinde oluşabilecek yaralanmalara ve kızarıklıklara açık bir süreçte olacağız.

Yeniay’ın Burcunuza Göre Etkileri => http://www.mirayertugrul.com/#!nisan-2016-burc-yorumlari/jcc31

Ruhunuzu esir kılan bütün bağımlılıklardan özgürleştiğiniz, yeniliğin umut dolu rüzgarına kapılarak hayallerinize kucak açtığınız, muhteşem bir yeniay olmasını dilerim…


Sevgiyle…
Miray Ertuğrul

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..