Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '16

 
Kategori
Astroloji
 

Koç'ta Yeniay

Koç'ta Yeniay
 

7 Nisan saat 14:23’te 18 derece Koç burcunda Uranüsyen bir yeniay gerçekleşecek. Etkilerini 5 gün öncesi ve 5 gün sonrasında hissetmeye başlıyoruz.
 
Koç burcu hem öncü hem de ateş elementinden bir burçtur. Koç burcu başlangıçlar yapan, yenilikçi, lider, çabuk harekete geçen, cesur, girişimci, enerjik, riskçi ve amaç duygusuna sahip bir burçtur. Yeniaya eşlik eden Uranüs hızlıca karar verip hızlı aksiyon almamızı kolaylaştırabilir. Sonuçlanmasını beklediğimiz işlerimiz aniden çözülebilir ve sevindirici gelişmeler yaşayabiliriz. Haritanın yükseleni Aslan burcunun yeniayla olan üçgen açısı sonuçlanan işlerimizin ve hayatımıza eklenecek olan yeniliklerin kalıcı ve sabit olmasını sağlayabilir. Öte yandan, yeniayın Pluto ile olan kare açısı güç ve ego savaşlarına, manipülatif durumlara yol açabilir. Hayatımızın bazı alanlarında bırakmamız gereken eskimiş düşünce ve duygu kalıplarına yapışıp kalırsak, dönüşüme ve değişime ayak dirersek bize geri dönüşü negatif olacaktır.
 
Yeniay'ın Satürn ile olan üçgen açısı yeni görev ve sorumlulukları beraberinde getirebileceğine işaret ediyor, ayrıca arzu ve isteklerimizi somutlaştırmak ve yapılandırmak bakımından gereken gücü ve cesareti bize verebilir. Buna ek olarak, otorite figürlerinin ve bilge gördüğümüz kişilerin desteğini ve yardımını alabiliriz.
 
Yeniay haritanın 9. evinde gerçekleşiyor. Yolculuklar, yüksek öğrenim, akademisyenler, din, felsefe, ahlak, inanç, hukuk, yasalar, yabancı ülkelere vurgu yapmakta. Bu yeniay Uranüsyen bir yeniay olduğundan dolayı teknoloji, uzay bilimleri, dünya dışı varlıklar, astroloji konularında oluşabilecek ani, beklenmedik, şaşırtıcı yenilikler ve gelişmelerle ilgili haberler duyabiliriz. Öte yandan, uçak ve gemi kazaları da meydana gelebilir.
 
Sağlık bakımından kafa ve beyin bölgesinde oluşabilecek rahatsızlıklar meydana gelebilir. Bu bölgede kronik rahatsızlıkları olanların hastalıkları nüksedebilir. Örneğin, migren ve epilepsi gibi. Bunun yanı sıra, vücutta iltihaplı durumlar, gözlerde rahatsızlıklar, uykusuzluk, yüze gelecek darbeler, yüzde akneler oluşabilir.
 
Yükselen burcunuza göre bu yeniaydan hangi konular bakımından etki alacağınızı genel olarak aşağıdaki başlıklarda bulabilirsiniz.
 
Yükselen Koç: Kişisel görünüm, başlangıçlar, genel sağlık.
Yükselen Boğa: İnziva, arınma, şifa, hastane ve gizli düşmanlar.
Yükselen İkizler: Sosyal çevre, amaçlar ve emeller.
Yükselen Yengeç: Kariyer, başarı, saygınlık, üst mevkideki kişiler.
Yükselen Aslan: Eğitim, inançlar, hukuksal konular, yabancılar, yurtdışı yolculuklar.
Yükselen Başak: Borçlar, alacaklar, vergi, sigorta, miras ve ortak kazanımlar.
Yükselen Terazi: Ortaklık, evlilik, ikili ilişkiler, davalar, anlaşmalar.
Yükselen Akrep: Sağlık, iş ortamı, günlük hayatın düzeni ve ritmi, evcil hayvanlar.
Yükselen Yay: Aşk, ilişkiler, çocuklar, sanat, spor, hobi, şans oyunları, eğlence.
Yükselen Oğlak: Ev, yuva, aile, miras, malk, mülk, dekorasyon, taşınma.
Yükselen Kova: İletişim, akrabalar, kardeşler, kontratlar, anlaşmalar, yurtiçi seyahatler.
Yükselen Balık: Maddi ve manevi değerler, diyet ve besin konuları.
Sevgi ve güçle,
Burçin Borazan Tezay
 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..