Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Kocaman çözüm

Aykut Kocaman için gerçekten çok kötü bir başlangıç oldu. Takımdaki Aykut Hocanın futbol mantalitesine uyun olan futbolcuların sakat olması gerçekten çok büyük bir talihsizliktir. Young Boys maçına çıkan 11 kesinlikle eleştirilecek bir 11 değildir. Aykut Hoca elindeki kullanabileceği en iyi oyuncuları sahaya sürmüştür. 2. yarıyada doğru değişikliklerle başlamıştır. Ancak Stoch'un sorumsuzca davranışı ile kazanabileceğimiz maçı ve şampiyonlar ligine katılma şansını kaybettik. Aykut Hoca bu sorunların altından nasıl kalkacak bilmiyorum ama işi gerçekten çok zor. Yönetimin kendisine yardımcı olmadığı gün gibi aşikardır. Geçen sezon kaçan şampiyonluğun en büyük sebebi olan Gülizar sorununu 3 ay boyunca çözemeyen bi yönetim artık miadını doldurmuştur.

Aziz Yıldırım artık aynanın karşısına geçip gerçekleri görmelidir. Kendisine tesis konusundaki atılımları için çok teşekür ederiz. Ancak futboldan artık elini kolunu çekmelidir. Fenerbahçe kadro kalitesi olarak her geçen sene biraz daha kötüye gitmektedir. Bu durumdan da ne Aragones ne Daum ne de Aykut sorumlu değildir. Her şeyi bildiğini zanneden Aziz bu durumun tek sorumlusudur. Maalesef hocaların değil menejerlerin yönlendirmesiyle tarnsferleri yapmakta ısrar etmektedir.

Aykut Kocaman'a bu takımda görmek istemediği futbolcuları say deseniz herhalde şu anki kadronun yarısını sayar. Bu durumdan çıkmak, istediği kadroyu ve oyunu oturtması gerçekten çok zordur. Şu anda en büyük sorun Alex sorunudur. Maalesef tribünde Fenerbahçeli olduğunu unutmuş Alex taraftarları vardır ve bu tablonun oluşmasındaki en büyük etken bu kitledir. Bu kitle Aziz Yıldırım'ın işine gelmektedir. Çünkü onlar Feneriumun müdavimleridir. Alex gollerini eşi ve onlar için atmaktadır. Bu durumda Alex'in takımdan kesilmesi bu taraftar kitlesinin ve Aziz'in işine gelmez. Artık bu kitlenin Fenerbahçeli olduğunu hatırlaması gerekmektedir. Alex artık Fenerbahçedeki misyonunu tamamlamışdır. Kendisine bugüne kadar takıma yaptığı katkılar için teşekkür ederiz. Ancak hem yaşı hem de oyun tarzı olarak dünya futbolunda bu tip oyuncuların yeri kalmamıştır. Takım içindeki Brezilyalı futbolcuların sayısı maalesef çok fazladır. Bu da takımın takım savunmasını çok fazla etkilemektedir. YÖnetim ya bu sorunları çözmek için Aykut Hocaya yardımcı olmalıdır ya da artık görevi bırakmalıdır.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..