Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Kocaman yanlışlar

Deplasman fobisi devam eden FenerBahçe alt sıralardaki rakiplerini sevindirmeye devam ediyor. Şampiyonluk hedefi olan bir takımın oyuncuları her gördükleri mikrofona veya  kameraya  bu sürecin kendilerini ekstra motive ettiğini  söylüyorlar. Allahtan motive olarak sahaya çıkıyorlar yoksa şu anda AnkaraGücü'nün bile altında olan bir Fenerbahçe olabilirdi. Haftalardır kötü oynayan Ziegler maalesef 11'in değişmezi olmaya devam ediyor. Aykut Kocaman her maçın 65 dakikasını boşa harcamaya devam ediyor.  Hadi 45 dakika sabrediyorsun acemice 2 hata ile geriye düştükten sonra oynanan oyundan memnunsun ki 2. yarıya değişiklik yapmadan başlıyorsun. 20 dakikayı daha heba ettikten sonra doğru bir değişiklik ile Ziegleri çıkarıp Dia'yı oyuna alıyorsun. Stoch gerçek yerine geçerek etkili olmaya başlıyorsun golüde hatta beraberliği bile bulabilecek futbolu oynamaya başlıyorsun. Ama tutuyorsun maçın başında yapamadığın cesaretli düzeni son 10 dakikada takım iyi oynamaya başlamışken yapıyorsun. Olmuyor Aykut Kocaman sen bizim Kocaman umudumuzsun ama bu gidişle Kocaman bir hayal kırıklığı olacaksın.

Evet Kocaman maça Gökhan ve Emre'nin yokluğunda maalesef yine yanlış tercihlerle sahaya çıktı. Sen büyük takımım diyorsan ya Bienvenü ile Sow'u çift forvet oynatarak başlayacaksın ya da Dia ve Stoch'u kanatlarda oynatarak sağlı sollu rakibine ben bastıracağım mesajını vereceksin. Rakibin senden korkacak sen rakibe ben soldan Stochla bindireceğim sağda idare edeceğim diyerek başlarsan  sonuçlarına katlanırsın. Amacımız şampiyonluk diyen bir takımın oyuncuları maçtan sonra çok güzel konuşuyorlar. Baroni diyor ki oyun ortada sıkıştı kanatlara açmamız gerekiyordu. Ortada kim oynuyor Baroni efendi. Ben mi oynuyorum sen oynuyorsun sen açacaksın kanatlara. Senin en iyi bildiğin aldığın her topu ya yanındakine ya geriye vermek. Serdar ve Yobo arkalarına atılan her topta pozisyon veriyorlar. Zaten Gökhan olmayınca kademeye girende olmuyor.  

Stoch rakibe verdiği gol pası ile haftalardır sergilediği performansı bir anda yerle bir etti. O pozisyonda topu geriye doğru atmasındaki amacı neydi gerçekten anlamak çok zor. Hakeme önümü kapatın gibi bir serzenişte bulundu ama o topu geriye doğru oynamanın hiçbir açıklaması olamaz. Alex gerçekten harika bir frikik golü attı ama 1 dakika sonra direğe nişanladığı penaltı takımın bütün umutlarını yıktı. Maalesef bir deplasman daha puansız geçilirken liderle puan farkı 6'ya çıktı. Bu kötü futbol devam ederse daha zorlu deplasmalarda kayıplar devam edecektir. Aykut Kocaman'ın artık çok ciddi tedbirler alması ve geçen sezonki gibi yanlışlarından dönmesi gerekiyor. Ruhsuz futbolcuları biraz yanına çekip yedeklere şans vermesi gerekiyor. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..