Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Kocanın kalbine girmek için 6 tavsiye

Kocanın kalbine girmek için 6 tavsiye
 

Zaten evlilik bağı ile bağlı olduğunuz adamı iyice kendinize bağlamak, gözleriniz kendinize mühürlemek ve ellerini ellerinize kenetlemek istiyorsanız bunun birkaç yolu var. Kocamı kendime nasıl bağlarım diye düşünenler için ip, bant veya büyü gerektirmeyen duygusal ve dokunaklı davranışlarınızla kocanızı kendinize hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde bağlayabilirsiniz.

Kocanızı kendinize her gün yeniden âşık edin.

Sevdiğiniz adamla ona çok âşık olarak evlenmiş olabilirsiniz. Filmlerde ve destanlarda gördüklerimizin aksine aşk sonsuza kadar sürmeyebilir. Zaten olduğunuz kişi olarak, onun hassas noktalarını bilerek ve onu düşündüğünüzü belli ederek kocanızı kendinize her gün yeniden âşık edebilirsiniz. Kocanın kalbine gir ve orada sonsuz kadar taht kur. Bu tahtın devamlılığı aşkınızın tazeliğine bağlı unutma.

Kendinizi yenileyin.

Çocukluğunuz bittiğinde büyümenin de bittiğini sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ömrünüzün sonuna kadar büyümeye ve değişmeye devam edeceksiniz. Kendinizi her gün yenileyerek, değişimlere ayak uydurarak ve hayatı akışına bırakarak kocanız ile birlikte değişmeniz, kocanızı size bağlayacaktır. Hayat devam ederken ve zaman geçerken değişmek kaçınılmazdır, ama evli eşleri birbirlerine bağlayan birlikte değişmeleridir.

Kocanızı “bağlamayın”.

Kocamı kendime nasıl bağlarım diye düşünüp kocanızı kendinize bağlamayı istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken ilk şey onu bağlamamanızdır. İşine gidip gelen, çevresini iyi bildiğiniz, birlikte de vakit geçirdiğiniz kocanızı boğmayın. Her ne kadar o sizin hayat arkadaşınız olsa da, kocanız tek başına da bir insan. Zaman zaman arkadaşlarıyla vakit geçirmesi, sizden bağımsız bir hayatının olması kulağa öyle gelmese de onu size daha çok bağlayacaktır. Kocanızın kendine ait hayalleri,düşünceleri hedefleri olabilir ve bunları gerçekleştirmek için de sadece kendisine ait bir zamana ihtiyaç duyabilir. bu zamanı ona vermemek yıkımın başlangıcıdır. Bunu asla ama asla unutmayın.

Küçük sürprizler hazırlayın

Evlilik, aşkınızı ve hayatınızı monotonlaştırabilir. Evlenmenin heyecanı ve balayı geçtikten sonra işlerinize döndüğünüz hayatınız rutine girdiyse ve kısa vadede çözüm bulamıyorsanız kocanıza küçük sürprizler hazırlayabilirsiniz. Onu düşünerek, mutlu olmasını isteyerek, ona ne kadar değer verdiğinizi, eğlenmesini istediğinizi göstererek hazırladığınız küçük sürprizler kocanızın ruh halini olduğundan daha iyi yapacak ve kocanızı size bağlayacaktır. Kocanın kalbine girmek istiyorsan bunu es geçmemelisin.

Nasılsa evlendik diye düşünmeyin, ilişkinizi canlı tutun.

Belki ilk zamanlar peşinden koştunuz, belki o sizin peşinizden koştu, birbiriniz için çabaladınız ve bir şekilde ilişkinizi yürütüp evlendiniz. O zamanlar, bu adamı nasıl koca olarak alırım diye düşünüyordunuz, şimdi de kocamı kendime nasıl bağlarım diye düşünebilirsiniz.  Evlendikten sonra, zaten evlilik bağıyla bağlı olmanız gerçekten kocanızın size bağlı olduğunu göstermez. Evliliğin ilişkinizin heyecanını kaçırmasını istemiyorsanız, her gün birbiriniz için çaba göstermeli ve ilişkinizi her zaman canlı tutmaya çalışmalısınız.

Birlikte yeni şeyler keşfedin.

Zaten kocanızın bütün hayatını, ailesini, arkadaşlarını, en sevdiği yemekleri ve en sevmediği şeylerini biliyor olabilirsiniz. Evliliğin bir noktasından sonra birbiriniz hakkında keşfedecek şeyleriniz tükendiyse, birbirinizle paylaştığınız şeyler sadece günlük hayatınız olmaya başladıysa ve kocanızın sizden uzaklaştığını hissediyorsanız, kocanızla birlikte yeni şeyler keşfetmelisiniz. İkinizin de daha önce hiç gitmediği yerlere seyahate çıkmak, yeni filmleri izlemek, yeni sporlar denemek ve yeni hobiler edinmek kocanız ile paylaşacağınız şeyleri arttıracağından aranızdaki ilişkiyi, ilk zamanlardaki gibi gizemli ve heyecanlı yapacak ve kocanızı size bağlayacaktır.

 

 

 
Toplam blog
: 60
: 7239
Kayıt tarihi
: 31.07.14
 
 

Mühendisim.  Kendimi geliştirmeyi ve hobilerimle uğraşmayı çok severim. Sürekli seyahat eden, bol..