Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '13

 
Kategori
Seçim
 

Koçaşlılardan Başkan Tuna'ya plaket…

Koçaşlılardan Başkan Tuna'ya plaket…
 

Gülnar Koçaşlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek bir teşekkür plaketi takdim etti.
Mayıs ayı içerisinde yapılan Genel Kurul sonucunda yönetime gelen Başkan Mehmet Ali Deliktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile istişareli bir şekilde çalışan Başkan Tuna’ya teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya plaket sunumu sırasında konuşan Dernek Başkanı Mehmet Ali Deliktaş, kendisinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini belirtti.

Ziyaretteki amaçlarının hem yeni oluşan yönetim kurulunu tanıştırmak hem de teşekkür etmek olduğunu belirten Deliktaş şunları söyledi; “Bize sağlamış olduğu katkılar ve sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek amacıyla bu plaketi sunuyoruz. Sayın Başkanımıza Koçaşlı Derneği’nin düzenlemiş olduğu 3. Çağla Festivali’ne katkılarından dolayı da teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında amacına ulaşması için dernek yönetimi ve köylülerim adına başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değindi. 9,5 yıllık görev süreleri içerisinde Sivil Toplum Kuruluşları ile istişareli bir yönetim anlayışı sergilediklerini dile getiren Başkan Tuna; “Toroslar Belediyesi olarak Koçaşlı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımıza ve Yönetimine özellikle Koçaşlı Köyü’nü öne çıkartmak için göstermiş oldukları etkinliklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Koçaşlı Köyü’nün Çağlası’nı Mersin’de marka yapmaya gayret eden bu yapıya destek vermek tabi ki bizim için de bir şeref. Hem kendi kültürlerini yaşatma ve genç nesillere aktarabilme yönünde göstermiş oldukları çaba hem de Koçaşlı Köyü’nü çağlayla özdeş hale getirme gayreti çok anlamlı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de Belediye olarak böyle gayretle uğraşan yapılara destek vermekten büyük onur duyuyoruz” dedi.

Ahmet Metin Türkoğlu
turkogluvatan.com

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..