Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '18

 
Kategori
Futbol
 

Koeman'ın Geleceği Kendi Ellerinde

Koeman'ın Geleceği Kendi Ellerinde
 

Koeman, Fenerbahçe'nin başında antrenman yönetiyor.


Bugün Türk futbolunun Avrupa'da ki önemli gecelerinden bir tanesi olacak. Belçika ligi ile aramızdaki çekişme açısıdan bir avantaj yakalamak adına Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın mücadele vereceği Akhisarspor'un ise Avrupa tecrübesine tecrübe katacağı bir gece bizleri bekliyor. Şimdiden üç kulübümüze de bu gece için başarılar diliyorum.

Geleyim asıl konuma, Fenerbahçe açısından gözlerin Koeman'ın üzerinde olacağı bir maç olacak Anderlecht maçı.

Galatasaray derbisinde takımın son 30 dakikadaki reaksiyonuyla akıllara acaba kalır mı? sorularını  getiren Koeman aslında bu geceki oyunla kendi geleceğine bir nevi yön verecek. Derbideki ,özellikle ilk yarıdaki oyunla sahada varlık gösteremeyen , sürekli pas hataları yapan bir Fenerbahçe ,kesinlikle bir hocaya ihtiyaç duyduğunu göstermişti aslında ta ki Benzia - Alper değişikliği gelene kadar o değişiklikle Koeman oyunu doğru bir şekilde okuduğunun sinyallerini vermişti ki Belhanda'nın ilk yarıdaki gösteridiği etkiyi ikinci yarı gösterememesinin en büyük sebebiydi bu değişiklik.

Bir de bunun üstüne Valbuena'yı 10 numaraya alarak Valbuena'nın oyun zekasından onu yormadan yararlanmak istemesi ve sol kanatta olabilecek muhtemel top kayıplarının önüne geçmeye çalışması, akıllara Koeman'la devam edilebilir mi aslında? sorularını getiren hamleler olmuştu.

Derbide son 30 dakikada ki hamleleriyle  beğeni kazanan Koeman için bugün  takımın göstereceği iyi ve toplu bir oyun ,hafta sonu içinse gelecek bir galibiyet ,Mayıs ayına kadar takımın anahtarını teslim alması demektir.

 

 
Toplam blog
: 3
: 51
Kayıt tarihi
: 05.11.18
 
 

       Çocukluğumdan beri her zaman sporun özelliklede futbolun içinde olmak istedim, bazı futbol..