Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kol sarkmalarının tedavisinde yeni Trend mini kol germe

Kol sarkmalarının tedavisinde yeni Trend mini kol germe
 

Lazer teknolojilerinin gelişmesi, lazer lipoliz, lazer liposuction işleminin yaygınlaşması ve son dönemlerde popüler hale gelen mini kol germe işlemi ile kol estetiği artık yeni bir döneme girdi diyebiliriz. Lazerin cilt sıkılaştırma etkisi ve mini kol germe ameliyatının çok daha kısa ve küçük izler bırakması ile hasta memnuniyet derecesi çok daha yüksek hale geldi. 

Lazer lipoliz /liposuction işlemi bilindiği gibi bölgesel yağ fazlalığı olan kişilerde son dönemin en popüler uygulamalarından. İşlemin lokal anestezi ile yapılabiliyor olması, ağrı-sızı miktarının daha az olması, morluk ve iyileşme süresinin kısalması ve en önemlisi lazerin cilt sıkılaştırma etkisi kol estetiğinde yeni bir dönem başlattı.

Mini kol germe işlemi ise gittikçe klasik kol germe ameliyatının yerini almaya başladı. Klasik kol germe ameliyatında kol arkasında ortaya çıkan izler genelde hastalar açısından rahatsız edici oluyordu. Mini kol germe ameliyatında ise izler sadece koltuk altında kalıyor, kolda ekstra bir iz bırakılmıyor. Dolayısı ile karşıdan bakan bir kişinin izleri görmesi pek mümkün olmuyor.

Lazer Lipoliz ile Kol Germe Ameliyatının Avantajları

-Kişinin kol bölgesinde bölgesel yağ fazlalığı var ve kol büyük ve geniş görünüyorsa; lazer lipoliz lazer liposuction işlemi hem yağ fazlalığının tedavi ediyor hem de cilt sıkılaşma etkisi yaratıyor.

-Kişinin kolunda cilt sarkması ve fazlalığı var ise yine lazer lipoliz işlemiş yapılıp yağ fazlalığı alınıyor ve cilt fazlasını tedavi etmek için mini kol germe operasyonu da ekleniyor. Böylece ortaya çok daha az ve kısa bir izle işlem gerçekleştirilmiş oluyor.

- Lazer lipoliz ve mini kol germe işleminin en büyük özelliklerinden biri de işlemin kombine olarak uygulanabilmesi. Yani aynı seansta hem cilt fazlalığını tedavi etmek hem de yağ fazlalığından kurtulup cilt sıkılaştırma etkisi yaratmak mümkün hale geliyor.


Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye web sitemden de ulaşabilirsiniz.

İyi bir hafta diliyorum.

Op. Dr. Ali Tufan Soydan
www.alitufansoydan.com


 

 
Toplam blog
: 13
: 356
Kayıt tarihi
: 15.04.15
 
 

1996 yılında İstanbul Çapa Tıp Fakültesi'nde başladığm tıp eğitimini 2002 yılında tamamlayarak tı..