Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '10

 
Kategori
Siyaset
 

Kolay kolay unutulur mu?

Birileri dalga geçercesine, onlara kızmayalım, kakır kakır gülelim diyerek köşesinde yaşananları kaleme alması ne kadar ban el değil mi?

Bizim ecdadımız dünyaya adalet dağıtırken, göstermiş olduğu hoşgörüler ile de savaşarak aldığı topraklarda gönüllerde nasıl taht kurduğunu biraz araştırsak, ne kadar güzel olur(!)

Şeriat geliyor diyerek meydanlara insanları toplayanlar yakın bir zamanda Osmanlı yeniden kurulacak diyerek S.O.S verdiklerini de dün gibi hatırlıyorum.

Osmanlı düşmanlığı yapanların katerina hanımefendi ile bir akrabalıkları mı var acaba neden atalarımızdan rahatsız oluyorlar diyerek kendi kendime soruyorum. Ama lütfen cevaplamayın kafamız karışmasın(!)

Geçmişte Atatürkçüler gibi meydanları karıştıran İnönücülerin sustukları günümüzde herkes yeni bir şeyler birileri de yeni partiler arayışında…

Nasrettin Hoca misali ya tutarsa anlayışıyla mantar gibi partiler açılıyor ama unutulmamalı ki! Koltuklar ve tabelalar üzerinde oturanlar ile içeridekiler ehil değillerse açılmamaları açılmalarından daha hayırlıdır.

Ak Parti hükümeti döneminde cebini dolduramayanlar ve servetlerini ikiye katlayamayanlar kazan kaldırıyor. Malı götürenlerde hiç yok dersek yalan söyleriz. Evini bu hükümet zamanında satmış ve kiraya çıkmış bir gazeteci olarak güzellikleri görmezden gelerek, hep yanlışları kaleme almaktan haya edenlerdenim.

Her şeyi bir kenara bırakalım “One Minute” kolay kolay unutulur mu?

email adresi: ferhatyildirim34@gmail.com

 
Toplam blog
: 75
: 800
Kayıt tarihi
: 29.06.08
 
 

Has Bilgi Birikim Yayıncılık A.S bünyesinde kurulan HBB TV`nin 1993 yılında kuruluş aşamasında göre..