Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

09 Ocak '17

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kombin Önerisi: Jogging Pantolon

Kış modası sportif şıklığa buyur ediyor. Eşofmandan bozma pantolon modelleri sokak modasında sportif bir egemenlik ilan ediyor. 

Gündelik kombinlerde rahat parçalar artık zirvede. Eşofman altı misali pantolonları her yerde giymek serbest. Kim demiş iş kombinleri için her zaman klasik olmak ideal diye. Şık olmak için sportif tavırdan ödün vermekten bahsetmek mesela artık oldukça anlamsız. Yıl 2017, trend ise çabasız şıklığın kapsamındaki sportif parçalar. 

Jogging Pantolon Neyin Nesi?

Gündelik koşuşturmanıza en uygun olanı her zaman daha rahat kıyafetlerdir. Rahatlık aslında tempolu bir hayatın lüksü olarak adlandırılabilir. Sivri topuklar, rugan ayakkabılar, siyah pantolonlarla şık bir stilin garantici yanından çok, kombininizi sıkıcı bir ifadeye sürükleyebilir. Her gün giydiğiniz kalem etek mesela sizi tüm gün sıkıştırıp rahatsız edebilir. Sivri topukların sallantısından bahsetmek istemiyorum bile. Takvim 2017 sayılarını gösteriyor ve saate baktığınız zaman kaç olursa olsun, mesainiz kaçta başlayıp kaçta biterse bitsin artık rahat, sportif parçaları her yerde tercih etmenin serbestliği bu yandan çizgili jogging pantolonlardan geçiyor. Yanları çizgili, klasik ama aslında sportif. Spor ama aslında bir ayakkabı farkı ile her an her yere hazırlıklı. Peki siz bu trende hazır mısınız?

Yan Çizgili Pantolon Kombinleri

Eşofman altından bozulmuş tabiri ile jogging pantolon denildiğinde aklınıza sadece beli lastikli bir görünüm geldiyse bunu hemen aklınızdan çıkarın. Normal klasik bir pantolonu düşünün ve sadece yanlarına çizgi ekleyin. İşte bu çizgiler tüm sportifliğin aslında sadece yanını değil altını da çizerken, kumaş ayrıntısı ve kalıbı sayesinde sıvılaşıp her kombine ayak uydurarak şekilden şekle giriyor. Topuklu ayakkabı meselesi  alışılmışın dışında kaldığından ilk başta garip gelse de aslında ofis stilimize sağladığı rahatlık söz konusu olduğundan denemeye değer gözüküyor.

***

Kilidi aslında sadece ayakkabılar açmıyor. Kombine gömlek eklendiği zamanda ayakkabı modelinizin topuklu olma zorunluluğu ortadan kalkıyor.

***

Pantolonun yanında bulunan vurgulu çizgiler bacak boyunu uzatırken, daha zarif ve zayıf bir vücut hattı da kendiliğinden geliyor.

***

Kışın soğuk havası kombinlerde içimizden çok dış giyime dikkat çektiği için tıpkı topuklu ayakkabı zorunluluğunu gömlekle üzerimizden attığımız gibi, kaşe kabanlarla da gömlek şartından kurtulabiliriz. 

***

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerime blog adresim modaviki.com üzerinden de göz atabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..