Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

17 Aralık '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kombin Önerisi: Kadife Blazer Ceket

Kombin Önerisi: Kadife Blazer Ceket
 

Şık bir ceket seçimi tüm kombinin stilini yeni baştan yazacak kadar güçlüdür. 

Sokak modası trendleri çabasız şıklık için her geçen gün daha kolaya kaçış yöntemleri sunuyor. Bir ayrıntı stillere çabasız kazanılan şıklığı vurguluyor. Kadife kumaşın lüks hali bu sefer blazer ceket modellerine bulaşıyor ve ortaya her ne şekilde olursa olsun şık ve sade bir görünüm çıkıyor. Tabii ki kadife dozunu gündelik olarak yorumlamak ve abartıya kaçmamak kaydıyla...

Her sezon değişen veya yenilen trendler bu sezonu da kadife ile kaplıyor. Kadife elbiseler, kadife ayakkabılar ve aksesuarlardan sonra dış giyimde yumuşak ve parlak görünümüne kendini bırakıyor. Kadife blazer ceket mevzusu sokak stillerinde trend mevzusu olma yolunda ilerliyor. 

Kadife Blazer Ceket Modelleri

Renkli,  sade, kısa veya oversize modelleri ile öne çıkan yeni sezon kadife ceketler, blazer ciddiyetini kombinlere yansıtıyor. 2017 yılının rengi seçilen yeşil baskın olduğu ceket modellerinde gece mavisi ve bordo renkleri de seçim önceliğini kazanan kısıma çoktan ismini yazdırdı. Süet ceket modellerinden alışkanlık yapan camel yine tercih görülen tarafa yerleşiyor tabii ki. Tekli ve ikili düğme ayrıntıları ile sportif şıklığı üzerimize ilikliyor.

Kadife Blazer Ceket Nasıl Giyilir?

Renk uyumunun biraz askıya alındığı bir dönemdeyiz artık. Kafa karışıklığı ve gözü yormaması kaydı ile her rengi her renkle rahatlıkla kullandığımız zamanların tadını çıkarıyor musunuz yoksa tadını kaçırıyor musunuz? İşte renkli kadife blazer ceket modelleri öncelikle ahengi önemsiyor ve öne çıkıyor.

**

Bir Jean Bir Blazer

Kot pantolon gündelik kombinlerin en kurtarıcı parçası sayılır. Artık tüm gücünü çabasız şıklık için harcıyor. Kadife blazer ile düzenlenen bir kombin bir topuklu ayakkabı ile her an her yere hazırlıklı bir hale dönüşüyor.

**

Takım Savaşları

Ceket pantolon takım iki sezondur özellikle ofis kombinlerinin kapsamında. Gündelik ve sportif parçalarla daha cool ve çabasız şıklık yoluna kestirmeden ulaşmanızı sağlayabilir. Tabii ki takımın lideri kadife blazer olmadan asla...

***

Midi Etek Yakıştırması

Uzun paltolar trend mevzusuna giriş yaptığından beri kara kışta midi etek yakıştırması için kara kara düşünmemize gerek kalmadı aslında. Ama konu blazer ve midi etek kombinlerine ulaştığında oversize kesimler yetişiyor hemen imdadımıza...

**

Ne Kadar Salaş O Kadar İyi

Salaş kombinler artık yeni yılda extra salaş bir tavırla daha da güçleniyor. Blazer konusunda kadifeden bir kumaşın ne çıkması basic bluzları tercih sebebi yapıyor.

Sokak modası, trendler ve kombin önerilerim için www.modaviki.com blog adresime de beklerim..
 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..