Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Kasım '08

 
Kategori
Güncel
 

Komplo teorisi

Aman Allahım, sonunda oldu işte, meslek hastalığına yakalandım. Ciddi ciddi paronayaklaşmaya başladım. Birileri bizi gerçekten yönetiyor. Ne isteseler yaptırıyor! Biliyooorrrrr musunuz?
Heyecanla beklediğimiz ABD seçimleri. (nedense sanki zenci başkan çok da süpriz) Acaba Amerikalılar kendilerine bir zenci başkan seçecekler mi? Başkan zenci olursa Amerikalı siyahi vatandaşlar rahat edecek mi? Dünya ezilmiş ve kökleri köleliği dayanan bir başkanın merhametine muhatap olabilecek mi? Irak gerçekten demokrasi ile tanışacak mı? Fakir 3.sınıf dünya sınırları arka bahçe muamelesi görmekten kurtulabilecek mi?
Yok yok durumum gerçekten hiç iyi değil tüm bunları düşünüyor olmam hiç hiç sağlıklı değil.
Ulusal politikalarını 3 - 5 yıla göre üretmeyen, adı demokrat ya da cumhuriyetci olsun ana esasları değişmeyen politikları yürüten ABD, dünya kamuoyunda yitirdiği sempatiyi sadece daha yakışıklı ve genç, başarılı bir geçmişe sahip, iyi bir baba, sadık eş olan üstelikte zenci bir başkan ile yeniden kazanmaya çalışıyor. Hollywood ürettiği filmlerle, dizilerle tüm dünyayı zaten 'zenci bir başkan' a hazırlamıştı.
Aman Allahım ya diğer Amerikan filmleri ve dizileri...
Yok canım o kadar da değil!

Ya o kadarsa.. Aman ALLAHIM !

şüpheleniyorum benimle ilgili de bişeyler planlıyor olabilirler!:)) )

 
Toplam blog
: 32
: 1690
Kayıt tarihi
: 16.09.08
 
 

1970 yılında istanbul'da doğdum. Marmara üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık bölümü mezunuyum. Psik..